Stefanović: Razgovaraćemo o 30 tačaka koje nisu uklesane u kamenu

Budući osnivači Saveza za Srbiju prvi put će se danas zajedno pojaviti pred građanima i razgovarati sa njima u Šapcu

Ostavite komentar


  1. Kurtosiranje i murtosiranje Srbije, eto to vidim u ovom savezu koji želi da smeni kriminalnu vlast. Vidim ih kao hijene oko plena koja se zove vlast.

  2. Nude nam resenje za Kosovsko pitanje pa gde ste gospodo bili jednu deceniju unazad,zasto to niste resili nego ste ostavili praznu drzavnu kasu,lose privatizacije,urnisanu vojsku,policiju,stopu kriminala ste podigli na visoku rizicnu. To je rezultat vase vlasti razorena drzava,cemer i jad.

  3. Da su u tzv. Program stavili samo drugu i treću tačku, glasao bih za taj Savez, od kojih god stranaka da je sastavljen. Ovako, sasvim sigurno neću izaći na izbore! Osim, ako se Janković i Radulović u međuvremenu ne nauče vođenju politike i ne sačine Program, kao i ostvarljive mere za njegovu realizaciju, koji bi bio prihvatljiv za većinu građana Srbije.

  4. 1941 su ujedinili Rusi, Amerikanci i Englezi, demokrate i komunisti, da bi pobedili najvece zlo Hitlera. Ove godine mi moramo to uradimo u Srbiji. Najvece zlo, naseg Hitlera i Ante Pavelica moramo spreciti u njegovim bolesnim idejama da unisti Srbiju i od nje napravi koncetracioni logor. Za slonodnu, demokratsku i bericitnu Srbiju. Srbija ili Vucic, izbor je lak.

  5. Da pojasnim ovim pajacima, dovoljan je program u tri tacke:
    1.Otvaranje dosije
    2.Donosenje zakona o ispitivanju porekla imovine i njegovo dosledno sprovodjenje
    3.Ukidanje yastare krivicnih dela
    Posle ce se sve vec nekako lakse resiti.

  6. Cirkus Kolorado veceras u Vašem gradu. Mozda bi bolji naziv bio Savez za 5%, jer svi ovi savezi i koalcije opozicione se zavrse posle izbora kad se predje 5% i kad se udje u Skupstinu, posle svako u svoju frulu svira.

  7. Nema od ovakvih saveza nista, njima su najvaznije fotelje i to iz dana u dan dokazuju pa i gospodinu Zelenovicu! Nema tu 30 tacaka vec samo jedna i to je Vucic!!

  8. U ovom savezu su i oni koji su se „dokazali“,i „spuštasmo se mi niz vaše uže….“ Fali ovde Dušan Petrović,Boris Tadić,Šutanovac,i ostala lopovska bulumenta. Ove bitange iz SNS-a da zamene neke druge bitange,pa to je fsantastično.

  9. Propala stvar. Zameniti isto istim. Ovo ne vredi izlaska iz kuće. Tek kada se pojavi nova neka snaga, moralno čiste biografije, koja ne sme biti samo politička, već pre svega, životan i rpfesionalna. Sa ljudima koji do sada nisu ni dinar zaradili dugogodišnjim poštenim i teškim radom ne biva.

  10. Tih 30 tacaka je verovatno da bi oni koji su radi pristupanju savezu sopstvenim strankama dokazali da je ono sto im je vazno uslo na spisak…
    Da li ce ova stranka biti bolja ako pobedi, videcemo. Najvaznije je da ipak imamo neku opoziciju, jer za drzavu je dobit ono sto stranke urade u nadmetanju. Ne razumem, sto zvocate? Stranka koja ne pokazuje brigu za sopstvenu naciju, nema sanse da bude demokratski izabrana.

  11. Zaboravili ste da pomenete takodje vaznu stavku. Srbija nece u NATO i raskid svih dosadasnjih ugovora sa NATO-m. Kada to uvrstite kao 31 tacku imate podrsku moje porodice i svih mojih prijatelja.

  12. Morali su siroku ideologiju da bi parirali SNS koji je takodje pokrio i levo i desno.
    Ove zamerke ovde nisu na mestu.
    Cilj je uvesti pluralizam u vlast tj mehanizme da se pravo sprovodi i dpreci korupcija. Prvi korak je ovo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.