Stefanović: Skupštine više nema, to je prošireni Glavni odbor SNS-a

Ostavite komentar


  1. mediji spinuju da će uskoro izbori (parlamentarni). Izbori? Teraju šegu s nama….gde u Severnoj Koreji na Blakanu…hvala lepo. Prvo „privremena“ vlada koja će da sprovede lustraciju i omogući postojanje nezavisnih medija, nezavisnog suda… pa tek onda ponovo formirati višestranačje u Srbiji…pa za godinu dana od tog datuma raspisati izbore…

  2. Dobar dan svima u vašem listu. Po svemu što pišete zaključio sam da ste objektivni u smislu da na pravi način pišete kako o Aleksandru Vučiću, tako i o mnogim drugim temama, kao na primer o narosnim protestima protiv vlasti. Ono što bih vam zamerio je činjenica da suviše prostora dajete opoziciji koja je imala šansu i koja je tu šansu prokockala. Predložio bih vam da na jednog opozicionog šetača čiju izjavi prenosite, prenesete bar nekoliko stotina izjava običih ljudu koji protestvuju, jer njih je 1000 puta više nego političara opozicije. Čime su vas Boško, Boris Đilas Borko i ostali političari zadužili da im dajete presnost u odnosu na ostale pametne ljude koji znaju zašto protestvuju i kojima nije potrebna pomoć nejspešnih političara, kao ni glumaca koji im pomažu i pokušavaju da predstavljaju narod.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.