Stefanović: Zastrašujuće negiranje zločina

Potpredsednik Vlade Srbije odgovorio hrvatskom ministru Kovaču

Ostavite komentar


  1. Sta se ovaj"doktor" mesa u sve, a narocito gde mu nije mesto.Zasto ne reaguje na ideju o podizanju spomenika Milosevicu?Ili je to sasvim OK.Sramota.

  2. Hrvatska mnogo duguje Srbiji i ne odgovara joj uopste Srbija u EU. Druga stvar ako neko negira ustaske zlocine nad neduznim Srbima onda je to za svaku osudu i Evrope i celog sveta.

  3. Hrvatska je u velikoj panici jer ne može da shvati da Srbija preuzima primat na Balkanu a Vučić postaje popularniji i cenjeniji političar od svih u regionu.

  4. Hrvatska se nikada neće osloboditi fašističke prošlosti, i mržnje prema Srbima, jer su to stvari ugrađene u njihov moderni identitet.

  5. Stefanović je konstatovao da je potpuno neverovatno da bilo koji predstavnik hrvatske vlasti na bilo koji način brani, opravdava ili relativizuje te monstruozne zločine koji su počinjeni nad srpskim narodom. Hrvatska država je i nastala tako što je vršila genocid nad srpskim stanovništvom za vreme drugog svetskog rata i ratom devedesetih godina.

  6. Na žalost, neki srpski ministri nemaju kredibilitet, dr. Stefanović je jedan. Kako mozes uzeti ista ozbiljno sto kaže, kada je prekršio zakon u ne radi svoj posao? I zašto se on uključe u spoljnu politike uopšte? On nije sposoban ni da radi svoj posao kod kuće.

  7. Zastrašujuće je negiranje i pored mnogobrojnih materijalnih dokaza, svedoka i podnetih prijava, prikrivanje ogromnog višegodišnjeg SPS-SNS kriminala u AMSS! NapreDNO!

  8. Zastrasujuce negiranje i sramno ponasanje i izjave. To ne sme da prodje nekaznjeno.

  9. Hrvatska osudjuje nasu zemlju, a zasto malo ne pogledaju sta se desava u njihovom dvoristu!

  10. Umesto da se bavi zlocinom u Savamali i sveopstim nasiljem u Srbiji, megatrendovski klovn brani nacionalne interese prenemaganjem…

  11. Stefanoviću, ti i tvoja ekipa, na čelu sa Vučićem, radite isto što je radjeno devedesetih, zbog čega sam otišao iz zemlje.
    Nesposobni i neuki da osmislite nešto korisno, okrećete ljude jedne protiv drugih. Samo to i umete.
    Bahati, neobrazovani (lažno obrazovani), nevaspitani – to je vaša legitimacija.

  12. Ljudi, pa u Hrvatskoj su izbori za manje od mesec dana. Oni moraju da pomognu svoje poslovne partnere, da bi prosli bolje. Uzgred, Srbiju vracaju unazad i udaljavaju je od EU, a to ih najvise raduje. Otuda i prica o spomeniku, a bice jos gorih gluposti, a sve na nasu stetu i na nas racun.

  13. GOVOR ZA ISTORIJSKE UDZBENIKE : Nadahnuti govor PREMIJERA VUCICA, iskazan ;srcem, dusom i, UMOM u Zemunu za DAN SECANJE za prognane SRBE i u GRADINI – JASENOVCU na dan obelezavanja 75 godina od stvaranja toga MONSTRUOZNOG LOGORA, Hrvata – USTASA, za unistenje SRBA, Premijer prvi put izgovara ono sto SRBI cekaju jos od 1945 godine, na zadovoljstvo svih SRBA ovog sveta.Ali, ako taj govor ostane samo govor u vazduh do sledeceg za godinu dana, onda je to samo politicki PAMFLET za dnevno- politicke svrhe, od kojeg SRBI nece imati nikakve koristi, osim trenutnog uzbudjenja. Zato PREMIJERU VUCICU, ako BOGA znas i zelis dobro svom narodu, odmah taj govor i jos mnogo toga pretoci u pisanu SRPSKU ISTORIJU, u UDZBENIKE SKOLSKE,da nasa deca i unucu pocnu vec jednom da uce SRPSKU ISTORIJU ISTINE, a ne komunisticke lazi. Hrvati prave svoju istoriju od ciste lazi i uce svoju decu da smo Mi ono STO SU ONI. Preseci PREMIJERU A. VUCICU to i udji u SRPSKU ISTORIJU upisan ZLATNIM SLOVIMA. Ne plasi se kako ce neko reagovati negativno na nasu istinu, pa taj nam nije sigurno prijatelj. Jer: SVAKA LAZ NAS SRBA O NASEME STRADANJU TRI PUTA U XX.-tom VEKU, BILA BI LEPSA OD ISTINE KOJA NAM SE DOGODILA. SRETNO!

  14. Čitajući komentare na vesti Danas tabloida može se zaključiti da je to jedino štivo SNS -a. Najbolje botove su bacili na rad u rudniku. Treba znati pročitati vesti i komentarisati. Kako je njima teško.

  15. U potpunosti se slažem sa izjavom g. Stefanovića za srbijanske žrtve za vreme Drugog Svetskog rata.Jasenovac je primer ljudskog divljaštva,koje istorija ne zaboravlja.Medjutim,imamo i drugu verziju dogadjaja za vreme rata četrdesetih godina.kada je Titov generalštab bio na 85 km udaljen od Jasenovca i četiri pune godine nije napao logor,iako je znao šta se tamo dešava i čiji leševi plivaju po Savi.Da bi se istina upotpunila,a to sam već nekoliko puta rekao,a retko objavljivano,da je Tito poslao svog delegata petra Velebita u Zagreb da pregovara sa Nemcima,za prekid sukoba,jer su najveći neprijatelji komunističkih partizana četnici.Kad su u oslobodjenju Jugoslavije stigli hrvatske domobrane i streljali ih i bacali u jame Blajburga,nije bila dovoljna osveta za Jasenovac,ali Titu nije smetalo to,već je svim silama uz pomoć Rusa hteo da preuzme vlast u Jugoslaviji posle rata.Postojeći izbori sa oznašima ispod stolova gde su u kutije ubacivane kuglice,vršena je kontrola lojalnosti prema boljševicima.Tito ni jednom nije obišao Jasenobvac i izrazio žaljenje za stotine hiljade žrtava tog logora.On je preuzeo vlast u Jugoslaviji,kome je stao na put Staljin,ali mu je Tito odgovorio da je on prvi u Jugoslaviji i kao potvrdu,napunio Goli Otok,da bi pokazao ko je za njega,a ko za "Brku".Sada se sećanja Hrvata na taj dogadjaj vraća i gradjanski ratovi devedesetih godina i uništavanje Vukovara,Sarajeva,Dubrovnika,Zadra u bombardovanje od pok.Hadjića Zagreb,dovela do totalne mržnje i osvete Hrvata tkzv."Olujom".Tako narodi sa jednim jezikom sa dva pisma vekovima žive usiljeno jedan pored drugog iako su u stvari krvni neprijatelji.

  16. Da li radis nesto po pitanju saobracajnih nezgoda u Srbiji od kad se promenio zakon o saobracaju u Srbiji za vreme vase vlasti saobracajnih nezgoda sve vise sa smrtnim ishodima nazalost , 15000 prekrsaja vise nego lane , o cemu se radi ako nemozes da resis podnesi ostavku vise !!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.