Stepanović: „Slobodne zone“ pokušaj opozicija da udahne smisao protestima

Ostavite komentar


  1. Svima je jasno da su dosadašnji protesti SzS doživeli debakl. Šatori su pokušaj da se agonija opozicionih lidera odloži.

  2. I da izgube i ovu sacicu glasova koje imaju i padnu ispod cenzusa.

  3. Velike greske je napravila opozicija sa ovim besmislenim protestima, jednostavno ne umeju bolje.

  4. Narod podrzava predsednika,a Opozicija sto ne moze to da prihvati njihov je problem

    1. Baš bi bilo zanimljivo pogledati tu epizodu “ Boljeg života “
      ( naplatna rampa ) !

      1. Je li to i Danas postao glasilo vlasti? Sudeći po propuštenim komentarima. Brže, jače, luđe!

  5. Ovo da nije žalosno, bilo bi smešno. Kakva opozicija, takav i program. Ovo je smesno!

  6. Možda bi i imali protesti nekog smisla da su ostali gradjanski.Kada vidim ko ih je preuzeo,isti oni koji su 12 godina uništavali ovu jadnu zemlju,onda sebi kažem,neka hvala.

  7. Žena je sasvim realna. Protesti opozicije deluju kao da su do sada išli bez cilja i smera, jedini argument je da su protiv Vučića a nisu ponudili ništa bolje.

  8. protesti su besmisleni i smisao im se ne može“udahnuti“ nikako

  9. ,,Sta motivise ljude da ucestvuju u protestu ? To su Vicic i Vesic,, odgovara vasa sagovornica. Pa kakav je to razlog za protest- ne svidja mi se neko, patreba da ga tu nema!

  10. Opozicija pokusava ulicnim protestima da stekne vestacki oblik legitimnosti ali u politickom zivotu Srbije nema mesta simulacijama, jedino izborima mogu doci do zeljene vlasti!

  11. Svake subote mi je sve teze da odem. Ne zbog Vucica i njegovih razaraca sistema, to je standard, ne zbog SZS ciji nisam clan ni veliki simpatizer – mada druge i nemamo, vec zbog svih drugih cistunaca koji me, slikovito, porvh svega polivaju i dodatno me obesmisljavaju kao pojedinca i gradjanina dok izrazavam svoje neslaganje sa ovom anarhijom. .

  12. Opozicija se vrti kao pile u kucinama. Oni e znaju da vladaju situacijom. Njihovi protesti ne vode nigde i konstantno dozivljavaju debakl.

  13. „Slobodne zone“ su mesto gde se šačica opozicionih predstavnika okuplja da bi konzumirali sve i svašta u pokušaju da uvrede pristojni deo Srbije koji ih većinski ne podržava

  14. Opozicija ne nudi ništa konkretno. Ide kao muva bez glave,pljuje Vučića i vrši nasilje nad svakim ko se nađe suprotnog mišljenja.

  15. Naravno da botovima i špijunima ne vredi objašnjavati smisao javnih tribina jer to ne postoji u njihovom sistemu pojmova. Da li će slobodne zone vredeti zavisi od nas, koliko ćemo dolaziti do njih. Svaka sredina ima svoje prioritete, pa pošto je vlast ukinula svako građansko izjašnjavanje, preuzevši u svoje šape i mesne zajednice čak, ostaje nam da tu na otvorenom kažemo svoje mišljenje. Od mesne zajednice do svetske politike. NA POSAO!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.