Vukadinović: Stepen poverenja u vlast veoma nizak

Đorđe Vukadinović, samostalni poslanik i urednik NSPM, za Danas o vanrednom stanju i odlaganju izbora

Ostavite komentar


  1. „…Stepen poverenja u vlast veoma nizak…“ ali ipak daleko od nule. Stepen poverenja u opoziciju jeste na nuli.

    1. Stepen poverenja u Vlast je asimtotska nula ali sa leve strane(iz minusa).
      Stepen poverenja u opoziciju ne znamo. Znamo samo za pojedince od 0 pa do Aninog procenta.

    2. Opozicija ne donosi odluke.
      Uzdrzite se od slanja glupih I zlonamernih komentara.

      1. Šta dte se zalepili da li je vanredno stanje ili situacija….pa valda je zdravlje ljudi bitnije od mlaćenja prazne slame ? Neke zemlje Evrope su uvele vanredno stanje ali nigde u stranim vestima nisam naišao da opozicija pljuje po vlasti i da se bilo ko pita da li treba stanje ili situacija….Sa nama zaista nešto nije u redu….

    3. Molim Vas da svako komentarise u svoje ime.Nije vreme da se bavimo politikom

  2. samom najavom i pričom o tome da izlazak ne izbore nema alternativu vi ste već postali vučićeva ikebana. šteta, imali ste potencijal ali ako vi niste u stanju ništa da žrtvujete zarad borbe protiv ovog diktatora onda je i osnovana sumnja za koga vi radite. Ništa lično ali ja iz predostrožnosti neću nikad glasati za vas, iako mislim da nemate veze sa Faraonom.

  3. Samo nekapiram zasto odluka vazi za penzionere i zasto je zabranjeno izlaziti posle 20h sta ako neki konobar sa slabijim imu imunitetom se zarazi na poslu? Treba zatvoriti sve lokale i objekte… Ipak mi ugostitelji smo najjrizicnija grupa

  4. Ono sto je moj komentar, a zasnovan na obilasku apoteka, je da se nadlezne institucije nisu blagovremeno pripremile za ovu situaciju, pa zbog toga sada seku preko kolena..
    To secenje odobravam, cak ida smo bili pripremljeni. (maske, dezinficijensi, rukavice,
    Posebna pravila rada sa strankama, npr. Prodavcima u prodavnixama obavezno madke, na ulazu u prodavnicu tecnost za dezinfekciju cipela,….
    Da na trzistu imamo koliko hocemo tih zastitnih stvari, na kraju krajeva ih gradjani placaju.
    Ovako…

    1. Molim sve neverne Tome, da svi koji imaju bilo koga u bilo kojoj Evropskoj zemlji, pa i Americi, pita kakvo je stanje sa opremom koja je pitrebna u ovoj situaciji? Moj odgovor je nikakav! U Parizu i celoj Francuskoj opsta panika. Svega je ponestajalo, a nije ni bilo dovoljno. Apiteke? – nema dovoljno lekova, u prodavnicama prazni rafovi, bolnice prepune… Nema gde da smeštaju inficirane i obolele. Sportske hake preuređuju za izolaciju i lečenje inficiranih i bolesnih itd… Informisana malo pre… Jedino što je dobro, svima je zabranjen izlazak iz svojih stanova, ali je organizovana služba koja prima porudžbine, platite to od kuće i donosi osoblje u potpuno zaštitnom odelu sa maskom i rukavicama, pizvoni i samo spusti pakete u predsoblje i odlazi, bez da bilo šta kaže. Laži i obmane nema. To je istina…

  5. Varaš se gospidine Vukadinoviću! Nikad veće poverenje. Žašto se naš narod vraća u Srbiju kada je najteže? – veruju predsedniku Vučiću i Vladi Srbije. Koga Kina smatra najećim prijateljom? – Srbiju i Rusiju. Dobićemo od R Kine sve što je Predsednik zamolio da nam daju. Sve! Radujemo se svi da ova pandemija što pre prođe i da sa najvećom radišću dočekamo Predsednika Kine gospidina Si Pi Ćinga. Ko je zaslužan za sve to? – naš predsednik Akeksandar Vučić…

    1. Snosovci! Botovi! Zajedno ćete sa svojim navr’vođom nestati kao i epidemija korone. To vam je kraj karijere. Raširili ste se kao zaraza ali ćete i nestati kao taj vaš smešni fejsbuk virus.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.