Stevanović: Afera „Indeks“ razrešila misteriju zašto je Vulin studirao baš u Kragujevcu

Ostavite komentar


  1. Nemojte da provocirate Vulina. Ako ga iznervirate, oticice da nam doktorira na MegaBrend!

  2. Svakom normalnom je jasno da je Vulin kupio diplomu u Kragujevcu, da je drugaru nabacio posao ugradnje 30 kamera (bez tendera, hitna nabavka) za 1.000.000€ i kupio stan i jos stosta. Zbog toga normalni i ne glasaju opcije gde je Vulin bilo sta. Medjutim, bice da nema bas puno normalnih.

    1. Ma da a vi ste svi skolovani olosi jedni nema firme koju prodali niste sa supak meraklijom djilasom.nema budale bez skolovane budale.ajte vi iz ove prostacke srbije u tri lepe picke materine i pustite nas zatucane da nekako zivimo.

      1. Bolje bi bilo da vi koji ste neškolovani, bahati i tupavi ućutite. Biće bolje i za nas i za vas. Nama će biti bolje od same činjenice da vas ne moramo slušati a vama će biti bolje da nemorate da živite u diktaturi.

  3. Paradoksalno, ali upravo na ovom fakultetu je bilo potrebno najvise truda da bi se polozio ispit regularno, upravo zato da bi sto vise studenata posegnulo za placanjem ispita.

  4. Drago mi je sto sam posle afere upisao taj fakultet i potom zavrsio, jer kome bih ja sada mogao objasniti da sam svaki ispit naucio i posteno polozio. Inace, cast mi je sto sam zavrsio taj fakultet (ni 1/10 upisanih nije zavrsilo studije do kraja apsolventskog roka). Zato je bar pola id upisanib posle 1. ili 2. godine pobeglo na privatne Pravne fakultete i zavrsili u roku i svi se ekspresno zaposlili u drzavnu upravu i lok. samoupravu. Sve to nam govori odnisu vlasti prema interesima gradjana, a sa druge strane nam govori o stepenu razvijenosti gradjanske svesti kod nas. P.S. Vulina nikad niko nije video ni na ispitu, ni na predavanju na OF u Kragujevcu. Javna je tajna u KG da je on dobio diplomu.

  5. Dragi Ana zavrsio sam drzavni fakultet na beogradskom univerzitetu. Ja sam taj koji isto msm ali moram nesto da pomenem. To sto se desilo sa Kragujevackim fakultetom je samo bila opomena za ostale. Drug je zavrsio fakultet drzavni u NS i to medicinu. Kaze da ima puno korupcije. Idta situacija je i u BG i Nisu. U dvakom zitu ima kukolja i obratno. Ja bih pored prijemnog uveo psiho test za svaki fakultet jer je to neophodno. Nas ministar bi tu pao

  6. Pa čovek je zavšio fakultet na isti način kao i većina „kadrova“ SNS. I gradonačelnik Kragujevca Radomir Nikolić, kao i njegov tata, su “ diplomirali“ na sličan način. Ni Interpol ne bi mogao da pronađe njihove kolege sa studija. Nepismeni i neobrazovani ljudi, sa kupljenim diplomama, su nam na funkcijama i to je postala normalna pojava u Srbiji.

  7. Slažem se, ali zašto ovde stati? Hajde da ispitamo zašto je Toma Nikiolić, rođeni kragujevčanin, napustio studije prava u Kragujevcu, pa 2006. expresno završio master studije na novosadskom Fakultetu za ekonomiju i inženjerski menadžment. Nije fer da pravni fakultet u Kragujevcu bude jedini koji je stradao, kada svi znamo da je prodaje ispita bilo i u Novom Sadu i Nišu i Beogradu.

  8. Ništa se ni sad nije promenilo.Državni fakulteti i dalje prodaju ispite i diplome,a privatni na toj osnovi i funkcionišu-ako studenti nemaju dobru prohodnost, neće upisivati te fakultete a oni se upravo finansiraju o plaćanja svakog ispita. Profesori bi ostali bez posla.

  9. Takozvani narodni predstavnici u drzavi, ne do lakata, nego do ramena su u kriminalu. Obrazovanim I odgovornim, nema mjesta u nasem drustvu. Da se Nikola Tesla ustane, ne bi bio primljen da radi igdje, bez politicke podobnosti. U blatu smo do vrata. Nema nam spasa.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.