Stevanović: Šarčević da prestane da preti direktorima škola

Ostavite komentar


    1. Procitaj novosti…slucaj u zagrebu.ili slusaj renomiranog strucnjaka iz oblasti sa jako popularnim nadimkom.

      1. Ne znam sta se ovo desava; ponovo sikaniranje, kao onomad zbog vakcina. Drvljem I kamenjem na epidemiology, pa onda kukanje sto nema dovoljno vakcina. Ne znam jesmo mi toliko neobrazovani, toliko povodljivi, nepoverljivi ili samo lud narod.
        Naravno da ce se zatvoriti skole, ali onda kada bude najpotrebnije.

  1. Kako to ministrant lepo razgovara,,,on je opasan,strasan,pravi lav,kada rikne griva mu se nakostresi,on je pravi jedini i glavni,,,od obdanista pa do fakulteta pravila ce da socini,,,da svi znaju ko je kralj—pravi lav obrazovanja.

  2. Kao lekar odgovorno tvrdim da je izjava grupe „strucnjaka“ oko predsednika, da deca ne prenose infekciju skandalozna i apsolutno netacna. To ne bi smeo sebi da dozvoli student Medicinskog fakulteta. Svi strucni radovi o corona virusu naglasavaju da deca imaju blag oblik oboljenja (jos uvek se razmatra iz kog razloga), ali da je preko dece moguca TRANSMISIJA tj. PRENOSENJE bolesti. Ovo je skandal od neznanja, smejace nam se strucnjaci iz celog sveta, molim Srpsko lekarsko drustvo da hitno reaguje i skloni ove komicare. Necu sada da sirim temu kako su stigli tu gde jesu. Sklonite ih sto pre. Igraju sa vrlo ozbiljnim stvarima. Svojim neznanjem ce napraviti uzasne posledice.

    1. Baš ih zabole što će im se neko smejati. Izjaviće kako su oni hteli da zatvore škole i vrtiće ali ih je pritisak opozicije sprečio u tome. Ili neku sličnu glupost. Pogledajte kako su reagovali na svoje izjave o ‘smešnom virusu’.

    2. Postovana Dr.Aleksandra,
      Nisu to samo neznalice,nego hohstapleri,lopovcine i obicne bitange.Moguce je doduse da su nekada prosli pored medicinskog fakulteta.Ali se ocigledno nisu mnogo zadrzavali.

  3. Mene gospodin Sarcevic bas zabrinjava jer sa njime nesto nije u redu.Ocigledno je da je ludo zaljubljen u udobnu fotelju i funkciju i da ga nista drugo osim navedenog ne zanima.Ponasanje koje pokazuje prema novinarima je daleko od pristojnog pa bi pod hitno morao da se promeni mada je nemoguce kada je on u pitanju, pa bi nas dragi ministar prosvete Sarcevic trebao da pocrveni ,podnese ostavku i ustupi funkciju nekom ko ce daleko uspesnije obavljati funkciju i biti pristojniji prema novinarima od njega.

  4. Privatna škola“Ruđer Bošković“(vlasništvo Šarčevića),ne radi,đeci raspušteni?

  5. Okanite se pilitike. Nemože svaki direktor škole da se ponaša kao da je direktor ludnice. Njegovo je brine o nastavi, profesorima i učenicima. U ovoj situaciji kao i za vreme predhodnih a sigurno i budućih Srbija i srpski anarod proćiće sa najmanje posledica ako sluša i veruje lekarima.

  6. Eto ja ovome Konu ništa ne verujem,još od onoga vremena kada je iz večeri u veče lobirao sa onim Dinkićevim Dr Milosavljevićem za vakcine koje su roditelji dece odbili da prime!? Naime,situacija je bila potpuno različita od ove,jer taj mislim da je bio ptičji grip nije bio zabeležen u zemljama oko nas! milion i pol vakcina su lopovi naručili,a da bi još dodatno poskupili išli su preko neke zagrebačke firme,kako bi razliku maznuli! Vakcine su stigle,ali nije imao ko da ih primi pa su ih uništili! ? Toliko o Konu!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.