Štimac odlučio na čijoj će listi nastupati na izborima

Ostavite komentar


  1. Možda je i (bio),dobar košarkaš al’ je sad’ (što me ne čudi),politički diletant ! Ne bi me (za)čudilo da krene rebračinim stopama….malo kasnije !!!

  2. U uvodu teksta napomenuto je kako će biti kandidat za gradonačelnika. Pri kraju istog teksta piše kako nije odlučeno da li će biti kandidat za gradonačelnika. Možda je tako i u njegovoj viziji stvarnosti, ali je sigurno da se tekstovi objavljuju bez ozbiljnog rada na priređivanju, ili, barem, na otvaranju sopstvenih očiju.

  3. Баш се усрећио – ПОКС има везе са овима преко послова у Црној Гори, а Милош Француз отворено хвали Вулина

  4. Obožavam ovog čoveka , zbog načina na koji se borio za svoju zemlji.
    Uvek pozivan naknadno, kada se glavne zvezde nisu odazvale, i uvek davao primer kako se igra za Srbiju. Imao sam priliku da ga sretnem na benzinskoj pumpi i da mu se zahvalim na takvom odnosu prema svojoj domovini. Hvala još jednom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.