Štimac odlučio na čijoj će listi nastupati na izborima 1Foto: printscreen N1

Bivši reprezentativac Srbije Vladimir Štimac kandidat je za gradonačelnika Beograda – potvrdio je to na društvenim mrežama.

„Odlučio sam. Igram za svoj grad“, naveo je Štimac uz video koji najavljuje njegovu predizbornu kampanju.

Bivši reprezentativac Srbije, sa kojom je osvojio tri srebra – olimpijsko, svetsko i evropsko, rekao je nedavno za Sport Klub da nije član nijedne stranke ni pokreta

Kako je tada istakao, on je samo Beograđanin koji zna šta je potrebno njegovom gradu.

„Ne pripadam nijednoj političkoj opciji, govorim ovo kao običan građanin. Iskreno mislim da bih mogao da promenim stvari nabolje, znam šta bih i kako bih radio, ali nisam ništa još odlučio. Više me je zanimalo šta drugi misle o tome“.

Kako N1 saznaje, on će na izborima učestvovati kao nestranačka ličnost, na listi koalicije NADA koju čine Novi DSS i POKS.

Nije odlučeno da li će biti i kandidat za gradonačelnika.

Štimac je nedavno napisao da je počeo razgovore sa liderima opozicije u vezi sa načinom istupanja na izbore u Beogradu.

„Moj predlog svima njima je da izadjemo svi zajedno na jednoj zajedničkoj listi za Beograd. Ideologije, podele i broj mandata moraju da se ostave po strani. Levo ili desno Beogradjanima ne znači ništa oni žele tehničke promene i pravednije rukovodjenje gradom. Žele da vide da smo spremni da saradjujemo i pre izbora da bi mogli da nam veruju!“, napisao je Štimac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari