Stojanović: Ne ide se na ručak sa „mafijaškim režimom“

Politički analitičar za Danas o delu opozicije

Ostavite komentar


  1. Znaci kad je Djilas otisao da uruci zahvalnicu Vucicu u ime Kosarkaskog Saveza onda je to bilo postovanje institucija, a sada ovo nije? Komplikujete, tamo gde ne bi trebalo da se siri zbunjenost medju opozicijom.

  2. ići će se i na ručak i na večerinku, i na užinu i branč - dok je budžeta Srbije, dok je domaćin toleratnoljubiv.... kaže:

    Boško je u jednom trenutku lagao. Ili kada je govorio da je u Srbiji mafijaški režim ili kada kaže da će braniti srpske interese pod mafijaškom kapom. E, a to je ona ekipa posle čije pobede u Sarajevu živi deset puta manje Srba nego pre njihove pobede…. Mene je tako autoblam da je to autoskandalozno, kakva je to scena, da to niko do sada politički nije u stanju da…. kada je 21 vek i ne mora da se kuje i konja pojahuje…. Kako sam apriori bio protiv SNS i pre njenog osnivanja, objektivno sam se trudio da im i njima, istolerišem transfer volje naroda…. A kada se u Srbije i Vojvodine a izmuda i u BGD, nešto bira na izborima, svepoznato je da se bira ko će da te zlostavlja narednih neizvesnih godina broj, eventualno za koju lovu…. Predsednik je u pravu kada govori o lažnoj eliti, to je hrpa autoizmaštanih samoobljubljenih, ultraprepadnutih a režeći svojeguzično atomiziranih, jadnih jedinki, koje za sobom ne mogu da povedu ni deset ljudi koji bi krenuli na poverenje, da je to besprizorno nazivati elitom, pritom ne mislim na lidere partija, mislim na sve one druge koji nisu u partijama, osim na meneme, jer to je politički korektno, nema veze ni sa članarinom….. Naravno, ekstremno sam ultranekompetentan, od poslednjih 12 – 10 godina sam dao turističkoj organizaciji Srbije, verovatno nemam osećaj za Zeitgeist, jer ovo sigurno nije temps perdu, ovo je tozlna u fulu, zlatna fisija, iskustvima čelovekovim ultrafresh nepoznato, a nezaustavljivo – isto…. Za one sa stabilnijim živcima, otrežnjujuća poruka da mora doći do ukrupnjavanja, ds-ssp-ns-psg-oslobođenje-ndbgd-zzs-pzp-nova pa i sds i do delovanja na suženom području borbe uz par iznenađenja u pozadini opuštenog a arhimanijakalnog oponenta.

  3. Nisu trebali da idu na taj skup. Niti na razgovor o izbornim uslovima bez evroparlamentaraca, jer to je farsa u režiji Vučića. Sa Vučićem i njegovim SNS-om nema u stvari šta više da se razgovara. Oni su izgubili svaki legitimitet da vladaju Srbijom. Kada lopovi opljačkaju banku sa njima se ne razgovara o vraćanju plena, ili delimičnog vraćanja plena, već se hvataju i trpaju u zatvor. Zar ne?!

  4. kad pizda rodi pametnu osobu onda on ostaje pizda , e zato se kaže svašta pizda rodi , voz povuče , e ti isti onda odu kod boga i stanu u red po pamet ali onda izadju iz reda i ostanu bez mozga jer im kažu netreba .

  5. Nek jede bagra za nase pare, dabogda se ne najeli nikada,samo su gladni i zedni lopurde i nikogovici, doci ce i tome kraj!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.