Stojković (Zajedno): SNS je crna rupa koja usisava budućnost mladih 1Foto FoNet Aleksandar Barda

Kopredsednica stranke „Zajedno“ Biljana Stojković ocenila je danas da je otkrivanje kol centra Srpske napredne stranke (SNS), u kojem su zaposleni uslovljeni glasanjem za SNS kako bi dobili dnevnicu, pokazatelj da je ta stranka „crna rupa koja usisava budućnost mladih“.

Stojković je izjavila da sredstva koja se koriste za finansiranje kol centra treba da budu preusmerena na potrebe mladih.

„Ova afera još jednom pokazuje kako se novac iz javnih budžeta ne ulaže u projekte i infrastrukturu koji će obezbediti normalan život i osnažiti mlade ljude da vode naše društvo u budućnosti, već da služi kao batina kojom SNS uteruje mlade u kriminal“, rekla je Stojković, a prenela stranka „Zajedno“.

Ona je dodala da je kupovina glasova „kriminal koji urušava celo društvo“, a mlade ostavlja bez perspektive.

„Omladini ćemo vratiti moć da kreira svoju budućnost izvan kandži korupcije ovog režima koji sve uvlači u svoje nasilje i kriminal“, kazala je Stojković.

Centar za istraživačko novinarstvo Srbije (CINS) objavio je u sredu istraživačku priču o beogradskom kol centru SNS u kojem se zaposleni plaćaju „na ruke“, a dnevnica na dan izbora uslovljava dokazom da je zaposleni glasao za SNS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari