Studenti Jedan od pet miliona „sahranili“ budžet Srbije za narednu godinu

Ostavite komentar


  1. Proverite dali je istina da su bugari odustali od Turskog toka? Nasi ga skoro zavrsili i nista cudno SPISKALI nekoliko stotina miliona eura, a od gasa ni ,,g,,.

  2. Mozete reci protiv Sinise Malog svasta,ali gradjani Srbije su videli kome treba da veruju a kome ne.Opozicija za vreme njine vladavine nije uradila ni 10 procenata sto je Sinisa uradio za ovo kratko vreme…

Ostavite komentar


Politika

Predsednik države u 21. veku ide u crkvu da se pomoli pred važan put: Da li je Vučić doživeo versko otkrovenje? 10

Predsednik države u 21. veku ide u crkvu da se pomoli pred važan put: Da li je Vučić doživeo versko otkrovenje?

Osim ako iznenada nije doživeo versko otkrovenje, molitva predsednika Srbije pred važan put izgleda licemerno, jer tako molitvu marketinški zloupotrebljava u nastojanju da na simboličkom planu doprinese nacionalnoj homogenizaciji. Tužno je da i crkva po zna koju put pomaže vlasti u njenoj političkoj propagandi, kažu sagovornici Danasa komentarišući najavu Aleksandra Vučuća da će se u ponedeljak ujutro pomoliti bogu pred put u Njujork.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.