Studentkinje: Vučić nije smeo da se sastane sa nama i odgovori nam na pitanja

Ostavite komentar


  1. Bože, bože… ala ovi mladi boluju od kompleksa superiornost i narcisoidnostii! Koj šef države. ma kakva i ma gde ona bila se sastaje sa tri studentkinje? Ovi studenti treba da se sami spuste na zemlju dok za njihov mentalni sklop ne postane kasno. I da uče, fakultete da završavaju! Koliko se može zaključiti u Srbiji ostaju samo večiti studenti, jer nemaju kud. On s diplomama znaju ko su, šta su i koliko vrede. Takvi ne traže sastanke ni sa kim osim sa potencijalnim poslodavcima za dobro plaćen posao, pšre svega u inostranmstvu. Izvlače se na vreme iz živog blata zvanog Srbija!

    1. Draga Marija, poznat mi je taj način razmišljanja kao Vaš, ali ta Vaša surovost i bahatost nije ništa drugo nego način samoodbrane od svega što nam se dešava. Ipak, odali ste se da je i Vama stalo, čim pišete ovde i ostavljate komentare.

    2. Sa mentalnim sklopom ovih mladih devojaka je sve u redu i to su politicki aktivisti i hrabre devojke, kamo srece da ih je mnogo vise u Srbiji.
      Vi gospodjo Marija bolujete od kompleksa
      podanistva a to Vam je neizleciva bolest!

    3. Meni sve zao da im kazem, fine su devojke, ali sve isto mislim. Mislim da je potpuno pogresan taj trenutni trend predstave, teatra i cirkusa… uh, pocinjem da zvucim kao matorac.

    4. Problem, draga Marija, je upravo što je posao „master kompleksa“ upravo da primi i istrpi i te tri studentkinje.

    5. TO SU PRAVI JUNACI! GRETA JE OTISLA U UN DA PITA, ZASTO NE BI OVE STUDENTKINJE DA PITAJU PREDSEDNIKA KAD ON SVE ZNA, O SVEMU ODLUCUJE, NEKIMA POMAZE ITD.
      STUDENTI SU KREM I CVET SVAKE DRZAVE!

    6. Sram da Vas bude, Marija Marković! Naravno da imaju prava da postave pitanja predsedniku,zašto da ne? Zar je on nedostižan? Zašto nije smeo da se sastane sa njima, to se ne pitate? Svi mi imamo pravo da znamo šta nas zanima! One su hrabre devojke, za razliku možda od Vas… svaka im čast!

      1. Bože, bože… zanimljivih li komentara. Samo vas posmatram sa prekookeanske distance, gde sam od tinejdžerskog doba, već 35g. Niko da se uhvati za poslednju rečenicu-indirektnu poruku “ Učite, što pre diplomirajte i bežite iz ovog živog blata zvanog Srbija! Jer, živo blato dno nema, u njega se neprestano samo tone, dok se ne potone. Deco, studenti dugoročno razmišljajte o sebi i ponekad se setite da je i storija učiteljica života. Mladi se guraju u prve redove, živote na barikadama ostavljaju, a stariji mudri lisci iz senke ih huškaju, pa posle ti isti lisci kajmak ubiraju. I ona pesma čika Jove Zmaja o idealima zoive se “ Svetli grobovi“ a ne svetla budućnost. A i neko je u Srbiji pre tridesetak godina rekao da za ideale ginu budale. Ako ne shvatate sad, kad porastete kazaće vam se samo. Ako ni tad ne ukapirate onda spasa vam nema, valjda propasti nećete.
        A što se tiče Danasa svaka čast ovoj novini! Jel to beše stara novinarska škola „Borbe“ i „Naše Borbe“? Vredno je još prelistati onlajn Politiku i povremeno Novosti i tabloid Blic.

    7. Marija da niste iz grupe građana koji sinoć krenuše iz Zaječara u odbranu vođe?
      Troško Ničić je svojim telom, ima ga mora se priznati, odbrani nejakog Vučka!!!!
      Izbori će pokazati snagu SNS! Penzioneri, dobiste po 5000 dinara, struja poskupela, a Marija i njoj slični veličaju vođu!

  2. Vučiću šta znači reči,, da ih počistimo,,
    Ti si nekakav predsednik Srbije i trebao si da uhapsio te koji su davali predlog da ih počistite.
    Ko ste vi a ko smo mi,dali smo mi jedan narod znači jedni žele da počiste druge i mislite tu je kraj.
    Šta je sa ostatkom od 75% građana koji nisu vaši ,hoće li to manjina da počistio većinu koja ne izlazi na izbore jer nema za koga da glasa ali da u Srbiji mafijate to vam mi Srbijanci nećemo dati vratićemo vas odakle ste došli.

  3. Vidim, da su neki u dilemi u vezi postavljanja pitanja Vučiću. Ja ću navesti samo jedan razlog, a ima ih mnogo.
    Intervju predsednika služi tome da građanima odgovori na pitanja, ponekima se direktno javljaju u program, a češće novinar pretpostavlja šta interesuje građane i postavlja pitanja, suprotna onim što predsednik sam sebi odgovara.
    Ovdje ničega nije bilo, on naprimer govori o motornim testerama potpuno neistinito, tako performans protiv seče drveća u Košutnjaku, pretstavlja kao pokušaj ubistva nekoga.
    Normalno pitanje bi bilo, kako mu smeta performans sa fantomkama, a ne smeta mu rušenje u Savamali sa fantomkama.
    To novinar RTS-A ne sme pitati i zato nikada neće biti novinar, a zbog toga Vučić ne gostuje na nezavisnim medijima.

  4. Stuntinje govore sve po scenariju za cirkus subotom. Porastao im je ego i umislile da su jako bitne sa tim papirićima. Željne slikanja i pažnje ko zna gde su ih nasli i da li studiraju uopšte.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.