Subotica: Bakić i Pastor podržali kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije 1Foto: Zvanična Fejsbuk stranica gradonačelnika Subotice Stevana Bakića

Nakon što je juče zvanično saopšteno da je Aleksandar Vučić kandidat Srpske napredne stranke i njene koalicije za predsednika Srbije na izborima 3. aprila, u Subotici je počelo prikupljanje potpisa podrške u prostorijama SNS-a.

Veliki broj građana došao je juče da svojim potpisom podrži kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije na predstojećim izborima, a podršku su zajednički dali Stevan Bakić, gradonačelnik Subotice i jedan od poverenika SNS-a, i Balint Pastor, predsednik Skupštine grada Subotice i potpredsednik Saveza vojvođanskih Mađara.

Kako je rekao Bakić, odziv građana je veliki zato što je SNS kandidovao “jednog od najodgovornijih, najmudrijih, najboljih lidera i državnika koje je Srbija ikada imala i ima”.

“Kada kažete Aleksandar Vučić, mislite na rezultate i uspehe svih ovih godina koje Srbija postiže u svim oblastima. Zajednički rad je nešto što nas je krasilo prethodnih godina. Dela, a ne prazne priče, koja su vidljiva i na kraju razgovori sa građanima, slušanje njihovih problema i rešavanje istih”, izjavio je Bakić i pozvao građane da glasaju za Aleksandra Vučića na predstojećim izborima.

Balint Pastor je kazao da se potpisi podrške kandidaturi Aleksandra Vučića prikupljaju i u prostorijama SVM-a širom Vojvodine, te da je interes vojvođanskih Mađara da Vučić ostane predsednik Srbije, da Viktor Orban ostane predsednik Vlade Mađarske i da SVM ostvari dobar rezultat na parlamentarnim izborima.

“Ta trojna pobeda bi garantovala prosperitet ovog našeg grada, ovog našeg prostora, kao i očuvanje indentiteta mađarske zajednice u Vojvodini”, kazao je Pastor.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari