Sudija Majić o saopštenju tužilaštva da nema nezakonitosti na izborima: I posle me pitaju zašto ne mogu da ćutim 1Foto: Beta/Milan Ilić

Sudija Apelacionog suda u Beogradu Miodrag Majić je reagujući na saopštenje Višeg tužilaštva u Beogradu istakao da je to razlog zbog kojeg “na sve što nam se dešava” ne može i ne sme da ćuti.

“Tužilaštvo poziva ProGlas da ih povodom sumnji na krivična dela povezana sa izborima ne uznemirava! I posle me pitaju zašto kao sudija na sve ovo što nam se dešava ne mogu i ne smem da ćutim”, napisao je Majić na društvenoj mreži X.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu je saopštilo da za sada nema dokaza da je izvršeno bilo koje krivično delo u vezi izbornog procesa, saopštilo je ovo tužilaštvo.

Iz tužilaštva su apelovali da se javnost ne uznemirava neproverenim informacijama koje plasira deo medija, a pogotovo pripadnici tzv. Proglasa.

“Tužilaštvo nastavlja da prati izborni proces u okviru svojih nadležnosti u saradnji sa drugim državnim organima”, naveli su iz tužilaštva.

Tužilaštvo je reagovalo na poziv pokretača inicijative Proglas da u najkraćem roku obaveste javnost o saznanjima do kojih je došlo kada je reč o organizovanom dovođenju lica iz Republike Srpske na glasanje u Beogradsku Arenu.

Više o izbornim dešavanjima pročitajte u Danasovom BLOGU.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari