"Sukob u SNS je realan i ličan, ali gurnut pod tepih"

* Zorana Mihajlović ne može da izbaci svog prvog šefa Miroljuba Labusa iz glave, kao ni one iz ambasade Velike Britanije, ocenjuje za Danas Vladimir Đukanović, najistaknutiji javni kritičar potpredsednice svoje stranke
Da li su politika i vrednosni sistem Šešelja i dalje u srcima pojedinih "naprednjaka", kao što tvrdi njihova potpredsednica, i da li je to okosnica sukoba u SNS

Ostavite komentar


  1. Zorana je mnogo poletela, e veliko je nista bez Vucica. Nije ni cudo sto je u redovima SNSa ne vole, kad je toliko arogantna i nikog ne postuje i ne ceni, sva je u nekom fazonu ja pa ja, bas me iritira to njeno panasanje!

  2. Kakav je ona covek zaista se vidi u odnosu prema drugima.Kod nje izgleda vazi prvo ja,pa opet ja,pa pravi JAPAJA.

  3. Ova Mihajloviceva jedno misli, drugo prica, trece radi, ne zna ni ona sama sta je htela….Šešelj bi da može da se domogne vlasti ne daj Bože, vratio bi Srbiju u srednji vek.

  4. Da li se "napadom" na svoje stranacke kolege, neradom, narcisiodnoscu opravdava poverenje koje je nekome povereno?! Zorana je visoko poletela-takvi obicno nisko padnu.

  5. Ja sam protiv SNS. Naravno i protiv gdje Mihailovic. Jedino mi je drago, ako je istina sto pise, da u SNS ima tragovs viseumlja. Muka mi je od jednoumlja.

  6. Gospodjo Ministarka, da li vi farbate samo vasu kosu, nokte itd ili sve gradjane Srbije ?

  7. BOTritis je bolest plodova voca i povrca. Postoji siva i crna. Leci se samo preventivnim fungicidima. U ovom slucaju nema leka jer je biljka davno inficirana opasnom gljivom.

  8. Samo sto je ishvalila sebe, vec krece drugu pricu. Sta li ova zena hoce? Ispade kao da je ona zasluzna za sve! Lako je kititi se tudjim perjem! Ne znam samo sta to ona toliko radi! Da nije naprednjaka, niko za nju ne bi znao!

  9. Zorana Miahjlović nije trebala nikoga da vređe a pogotovu ne Vojislava Šešelja. Mi znamo da ona ima svog šefa koji je čuva a to je Mlađan Dinkić.

  10. ,за србију и снс зорана неупоредиво више значи од ђуке молера

  11. Prva ljubav zaborava nema. Bilo je samo pitanje vremena kada ce ova zena prestati da se pretvara i pokaze svoje pravo lice.

  12. Što mrzim tu nedorečenost. Recite na koga se odnose vaše reči, ko to gura pod tepih i ko su ti nepodobni, gdjo Zorana. Rekli ste sve a opet ništa.

  13. Mislim da bi Zorana Mihajlovic trebala da pre nego sto nesto kaze, a ne ona da izjavu pa se posle brani kako je to metafora. Jer joj njena funkcija koju trenutno obavlja da se ovako ponasa.

  14. Citajuci komentare SNS botova,nasmejao sam se do suza !!!! A moj komentar je:" svi oni koji su mladji od 40 godina,neka nepisu komentare jer poj““ma nemaju o onom sta se desavalo na ovim (ex YU) prostorima" !!!!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.