Šutanovac: Gašić nedostojan javne funkcije

Ostavite komentar


  1. Ali, Bata ume da se telepromtuje, što hteli – ne hteli, morate priznati malo ko ume i može. Tom svojom sposobnošću uveliko prevazilazi uskostranački angažman. Sposobnost mora negde da se ispolji za dobro države inače nema progresa zajednice. Bata je ipak "potencijal" za ovakvu Srbiju.

  2. Kako to da samo opozicioni lideri smatraju to da je Bratislav Gašić nedostojan javne funkcije? Aleksandar Vučić u njemu prepoznaje ličnost koja može da iznese težinu ove funkcije. Bratislav Gašić je primer odgovornosti i istinske brige o resoru za koji je zadužen, na šta je ukazao obavljajući funkciju ministra vojnog. Pojedini opozicioni lideri u ovakvim izjavamo samo upućuju na ljubomoru, jer su svesni da ne raspolažu osobama koje karakteriše lojanost prema Republici Srbiji, za šta je Bratislav Gašić idealan primer.

  3. gašić je keramičar i odan je vođi, to su dovoljne kvalifikacije.

  4. Nije Bata keramičar po vokaciji. Bata je baštovan koji se razume u baštenske pločice. Pravi polihistor – za sve ga rodila majka!

  5. Najbolje da sad svi kleknemo Bati keramicaru…i on me covek klecao. Onda we uclanio u stranku. Danas je bezbednjak profesionalac!

  6. Sve više je botova ovde!I vas je uspeo AV da zaplaši i uceni!

  7. ja vec znam na koju funkcuju ide gos.sinisa mali posle odlska iz bgd-a ali necu da vam kazem.pogađajte. ko pogodi dobice od mene litar stare tomovace.

  8. Bata je moj drug, i samo nam fali ova funkcija da možemo privesti priču do kraja. Još par stotina miliona da napravimo i idemo u penziju. Inače Bata ne zna da slaže pločice ali zato zna da složi paru na paru, uglavnom ili tunjevina ili narodne. Živeo Bata!

  9. Ne treba baš Šutanovac da priča o ovome. Za vreme vladavine DOS -a nije bilo institucije kojom oni nisu vladali.

  10. A da li je gospodin Sutanovac dostojan bilo koje javne funkcije? Ne bih rekao.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.