Šutanovac: Vratićemo originalni projekat za "Stepu" 1Foto: Fonet/DS

Kandidat za gradonačelnika koalicije „Da oslobodimo Beograd“ Dragan Šutanovac najavio je danas da će na prvoj sednici Skupštine Beograda, koju će voditi ta koalicija, biti vraćen originalni Urbanistički projekat, koji u naselju „Stepa Stepanović“ umesto pumpe i crkve predviđa izgradnju vrtića, nove škole i doma zdravlja.

U ovom stambenom naselju izgradili smo gotovo 5.000 stanova za manje od dve godine, a podsećam da vlast Srpske napredne stranke (SNS) za pet godina ne može da izgradi dve kule u Beogradu na vodi, naglasio je Šutanovac, navodi se u saopštenju Demokratske stranke (DS).

Šutanovac je u razgovoru sa predstavnicima udruženja „Stepa Stepanović“ naglasio da građani koji su kupovali stanove u tom nasilju nisu plaćali samo kvadratni metar, već i mogućnost da decu pošalju u vrtić i školu, da imaju dom zdravlja i ostale sadržaje koje tako veliko naselje mora da ima.

Potpredsednica Nove stranke i kandidatkinja za odbornicu u Skupštini grada Beograda Mira Petrović ocenila je da se problemi koji muče građane „Stepe“ tiču saobraćajne infrastrukture i lečenja dece.

Nerešavanje tih problema pokazuje krajnju bahatost, bezobzirnost i nebrigu vlasti o svojim građanima, rekla je Petrović, navodi se u saopštenju. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari