Šutanovac: Vratićemo originalni projekat za "Stepu"

Ostavite komentar


  1. Kampanja DS-a nije tako agresivna kao sto je kampanja Srpske Napredne Stranke.Aktivisti SNS-a ne biraju vreme kada ce pozvati , vec uveliko pozivaju telefonom i ubedjuju telefonske pretplatnike da glasaju za listu Aleksandra Vucica.To nije prvi put da aktivisti SNS-a iz Mladenovca zovu telefonom vec su u ranijoj kampanji dolazili i na vrata stanovnika Mladenovca sa ciljem da ih ubede da glasaju za listu Aleksandra Vucica.Mene nisu trebali da zovu i ubedjuju da glasam za Vucicevu listu jer cu ja glasati za onu listu za koju se ja odlucim.Pitam se da li pocetak kampanje naslucuje fer kampanju.

  2. Čuj ti njega s čime se hvali..

    Pogledaj šta ste uradili od Save Maškovića, i raskrsnice sa Bul.Oslobodjenja, neprestani haos od nekad mirne i prohodne ulice i raskrsnice. Niko se nije setio da proširi ulice, uvede kružne tokove..samo napamet gradi zgradurine. Dovesti 20k doseljenika u Bg na tako malo mesto a prethodno ne obezbediti saobraćajnu infrastrukturu, je zločin.
    Isto važi za ove na vlasti i autokomandu..ono je užas. Da ima pameti pa da se uzme od parka i prošire raskrsnice, jer je veća šteta toliko zagadjivanje i rasipanje goriva stojeći u mestu, nego uništiti nekoliko ari parka. Ali za to već treba kefalo..

Ostavite komentar


Politika

Čvrst savez opozicije posle 2. juna nije realan: Hoće li sve pritoke ponovo u istu reku? 8

Čvrst savez opozicije posle 2. juna nije realan: Hoće li sve pritoke ponovo u istu reku?

Od saveza i koalicije između političkih grupacija opozicije koje izlaze na izbore i ne učestvuju u njima u Beogradu, kakvu smo imali do pre neki dan, više nema ništa. Moguće je da će na neko vreme posle 2. juna otići svaka na svoju stranu i da će i tema izbornih uslova da se izgubi iz fokusa javnosti. Veće koalicije će nastati kada na pomolu budu novi izbori, a tada će i podela oko bojkota biti zaboravljena.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.