Sutra na severu Kosova protest zbog „tajnog dogovora“ oko energetike, organizator GI „Srpski opstanak“

Ostavite komentar

  1. Struja mora da se plaća,Elektrosever naplaćuje,što ne naplati platite Srbija,a većina para ide turskom distributeri…je li to jasno?

  2. Puna podrska pokretu Opstanak.Krajnje je vreme da se raskrinka Vuciceva izdaja licemerje.Zelim im puno usoeha.

  3. Da li sam dobro shvatio tekst, oni organizuju protest jer miraju plaćati struju???

  4. Juzno od Ibra placaju struju a sever neka se pripremi! Mitrovcani su sila a juzno zamorcici! Svakako ljigavci uvek imaju prednost i vrednost!

  5. Sutra protest organizujem,što da placam 200 din gorivo.Ako država želi da ostanem nek mi placa mesečno 50l.

  6. @ Vlado
    Da,dobro si shvatio tekst. Zamisli, moraće da plaćaju struju posle dvadeset godina,pa to je strašno. Ne mogu da zamislim da neko i pomisli da se buni zbog toga,a pogotovo da to javno kaže i organizuje proteste. Oni su „razočarani“ zbog takve odluke,a mi u Srbiji smo ludi od sreće što im decenijama plaćamo struju.

  7. Imaju pravo da protestuju her od 99 godine nisu platili struju e sad moraju

Ostavite komentar

Politika

Naslovna strana

28. jul 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.