Svečana ceremonija proglašenja Vojske Kosova (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Nije sija nego vrat.Svjedno kako se ta formacija zove to je to.Ovo treb da je naravoucenija svakom Srbinu da ono sto se izgubi u ratu,vraca se istim putem.Sve ostano ie zamajavanje(politicara)i gubljenje vremena.Narodski receno,sio mi ga Dzura.

  2. Cestitka i listu Danas i njegovim „nezavisnim“ novinarima sa pesmom “ sta je dobro za ameriku i za nas je“

  3. Komsije hteo bi da vam se zahvalim sto birate ovakve ljude da vas vode.
    Mi bez Vucica, Vulina, Dacica… ne bi danas imali vojsku. Ovo je bio odgovor USA sto mali Dacic njima radi iza ledja. Bas me interesuje kakav ca biti odgovor Sebastiana KurCa. On sigurno nece izaci pred kamerama i opsovati Dacica ali sam siguran da je vec pripremio neko iznenadjenje.

    1. Ma evo baš ste nas iznenadili.. Buuuu.. Prepasmo se. Ništa od toga nismo očekivali. Ala smo naivni mi Srbi, ne vidimo ko nas „vodi“ u nevidljivo pa nam trebaš ti kao busola. E do Kurtza.

  4. Koji cirkus, ne verujem. Crveni tepih, parkirani hameri, njih dvadesetorica pozera opremljeni kao Terminatori i likovi u džemperima na istom tom tepihu. Deda s kečom i brčinama.. Ovo ni Vučić ne bi umeo da režira. Show. Gospodo, vojska se formira na bojnom polju ne na Fashion week-u. A ovaj pak laje kako imamo kapacitet da se tučemo. Jbt!

  5. Jel bio referendum jel zive u ogromnoj vecini Albsnci i ata je problem sto su nexavisni i naravno se organizuju ukljucujuci vojsku?
    Da nece mozda da traze od Vulina i Vucica da ih cuvaju?

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 9

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.