Svečlja nastavio sa objavama o događajima u Banjskoj, tvrdi da ima dokaz o vezi sa Vojskom Srbije 1Foto: Kosovo Online/YouTube/Printscreen

Dželjalj Svečlja, kosovski ministar policije, nastavio je da objavljuje nove detalje o događajima u selu Banjska 24. septembra, a sad tvrdi da ima dokaz da je oružana grupa koja je napala Kosovsku policiju, oružje dobila od Vojske Srbije.

„Svedočanstva zvaničnog odnosa države Srbije i terorističke grupe koja je ubila policajca Afrima Bunjakua i priprema akcije protiv ustavnog poretka usmerenog destabilizacije Republike Kosovo otkrivaju se korak po korak.

Ovaj dokument je dokaz da je srpska vojska dostavila grupi povodom isporuke bacača granata, koji je potom zaplenila Kosovska policija u akciji 24. septembra.

Ono što smo od sada izjavili sada podržavamo činjenicama i neosporivim dokumentima da država Srbija podržava ove terorističke grupe politički, finansijski, logistički“, piše u objavi Svečlje na Fejsbuku.

Svečlja je objavio fotografiju dokumenta na srpskom jeziku, neke vrste reversa o „zaduženom“ bacaču, kao i fotografije navodno zaplenjenog oružja.

Svečlja nastavio sa objavama o događajima u Banjskoj, tvrdi da ima dokaz o vezi sa Vojskom Srbije 2
Fejsbuk/Svećlja

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari