"U opasnosti smo da budemo uvučeni u Matriks": Svetlana Ceca Bojković o tome da li će ProGlas biti deo neke stranke 1foto FoNet Božana Pavlica

Inicijator ProGlasa glumica Svetlana Bojković izjavila je da ta inicijative neće biti deo bilo koje stranke, objavio je večeras Insajder.

Bojković, zbog svega što se dešavalo tokom izbora i posle njih, u razgovoru za Insajder je kazala „da smo u opasnosti da budemo uvučeni u Matriks“.

“Ovakav jedan očigledno unapred smišljen politički predizborni inženjering učini da su rezultati ovakvi“, kazala je ona.

„Znači da mi dehumanizirano prestajemo da budemo ljudi, prestajemo da budemo glasači, obesmišljava se uopšte glasački proces“, dodala je Bojković.

„Vlast se igra sa nama kao u nekoj igrici… i onda se lepo zabavlja i onda ponižava izbornu volju građana, smeje im se u lice i radi ovo što radi“, rekla je poznata glumica.

„Mi proglasovci nikako ne pristajemo da budemo uvučeni u korpus bilo koje stranke“, naglasila je Bojković.

Prema njenim rečima, inicijatori ProGlasa su glasali, a da se nisu ni između sebe pitali ko je za koga glasao.

„Namerno nismo hteli da pričamo ni između sebe, jer mi smo rekli građanima – glasajte za koga god hoćete. Tako čuvamo kredibilitet ProGlasa i ne želimo da budemo izmanipulisani”, zaključila je Bojković.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari