SZS će predstaviti dokaze o dešavanjima uoči i na dan izbora u Lučanima

Ostavite komentar


  1. Pored štanda SzS, štand Dveri. Našta to liči. Našta je spala opozicija, pre svega DS. Čitam uslove koje su postavili čelnici SzS o eventualnom izlasku na buduće izbore i ne mogu da verujem koliko su uslovi skromni. Traže, zamislite, nedeljno 60 minuta na RTS-u i RTV-u. Ovo nije normalno. Treba tražiti po 160 minuta na svim TV sa nacionalnom frekvencijom i tačka.Vidimo se 22. 12.

  2. I Causesku je sa Sekuritateom,svoj licnom fasistickom policijom,to isto u Rumuniji pokusao.

  3. I da je bilo krađe , SzS treba da se upita gde nestadoše glasovi građana Lučsana od prošlih do ovih izbora. Galama nikome sreće nije donela , već sednite i DOBRO razmislite gde grešite i šta u vašim nastupima pred Srbijom ne valja …

  4. Zasto „Dr“ Stefanovic ne podnese ostavku jer nijedan vozac u Lucanima nije priveden zato sto upravlja vozilom bez registarskih tablica?

  5. nema šta, vučić je maestralno izveo ovo sa tom grupom građana, podelio opozicione glasove i sada spinuje priču kako je opozicija izgubila podršku. pri tome izlaznost se povećala za 20% što je ekstra sumnjivo i najverovatnije produkt aktiviranja nepostojećih glasača. Kad se saberu svi opozicioni glasovi SzS + GG „jedan tim“ + POKS dobili su 20% ali 20% na izlaznost od 72% i na izlaznost od 52% (2014.) nije manje nego više glasova u globalu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.