SZS: Marko Đurić da podnese ostavku zbog hajke na Radu Trajković 1Foto: BETA/MILOS MISKOV/DS

Savez za Srbiju je osudio „hajku i crtanje mete na Radu Trajković“ koje, kako je navedeno u njihovom saopštenju, sprovode režimski tabloid Alo i Marko Đurić.

Tabloid Alo i Đurić, kako tvrdi SZS, iznose monstruozne laži o umešanosti Rade Trajković u istragu o ubistvu Olivera Ivanovića koju sprovodi kosovsko tužilaštvo.

„Zlokobna je sličnost između organizovanog naprednjačkog progona Rade Trajković i slične operacije koju su protiv Olivera Ivanovića sproveli isti Marko Đurić i TV Pink“, piše u saopštenju SZS. 

Oni su podsetili da su naprednjaci „isto ovako medijski blatili i monstruozno lagali“ o Oliveru Ivanoviću, kao i svima drugima na KiM koji se ne slažu sa njihovom politikom.

„Nakon tih progona i laži, Oliver je ubijen od strane ljudi koji su još uvek van domašaja pravde“, piše u saopštenju.

SZS je upozorio Đurića i Vučića da će ih smatrati odgovornim za svaki dalji korak progona ili bilo kakvog ugrožavanja Rade Trajković i da će po zakonu odgovarati nakon promene vlasti, kao i za navođenje medijskih nišana na Olivera Ivanovića.

„Iako znamo da Marko Đurić obraza nema, tražimo da odmah podnese ostavku zbog bestidnog laganja o vezi Rade Trajković sa istragom o ubistvu Olivera Ivanovića“, zaključeno je u saopštenju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari