SZS: Nećemo dozvoliti da vlast ponovo pravi neregularne izbore

Ostavite komentar


  1. …komentare koji nisu naklonjeni SzS- u ne objavljujete pa se pitam kakva je razlika između urednika informera i urednika danasa !?

  2. O kakvoj neregularnosti ovi govore.Uslovi su isti koji su bili i za vreme bivše vlasti, pa ako su tada bili dobri zašto ne bi bili dobri sada.

  3. Uslovi nisu menjani, samo se svest kod građana promenila. Oni ne veruju onima koji su ih doveli da žive ispod granice siromaštva. Oni najbolje znaju ko vodi politiku u njihovu korist i tome daju svoje poverenje.

  4. Da glasove licno broji Tajkun Djiki i Boškić ne bi prešli 17-18%.Cia treba malo da umeša prste i da pomogne opoziciji..Nece im biti prvi put!

  5. Neće se više nikada gospodine Obradoviću dozvoliti da ti upadaš na kod RIK-a i da ih maltretiraš niti ćeš na silu osvajati poslanićki mandat.

  6. Reč ,,neregularno“ je u svakodnevnoj upotrebi ovog dela opozicije.

  7. Opozicija treba da bude konstruktivan partner vlasti, ane da samo razmišlja o bojkotu i nasilju na ulicama.

    1. A, je li fantome iz Savamale organizovala opozicija da izvrse nasilje?

  8. Najgore je sto opozicija nema nikakav program koji mogu da ponude gradjanima Srbije pa izmisljaju i sve im smeta. Svesni su oni itekako da nemaju nikakve sanse jer ih gradjaniu nece.

  9. Sporazum moraju da poštuju.Jer u suprotnom proći će kao nekad vladajuća stranka ,i za njih narod više neće želeti da čuje.A što se tiče izbora oni su pošteni ili nisu izbori.Problem je što ova vlast izbore nezna ili neće da organizuje .Znači svako će raditi svoj posao pa će se na kraju videti . Nismo mi jedna zemlja iz susedstva gde je predsednik kobajagi izbore nazvao farsom.

  10. Za opoziciju su svi neregularni posto ubedljivo gube i ne pokazuju rezultat ni na jednim.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.