SZS: Tačijeva izjava dokaz da Vučić dogovara predaju srpskih opština

Ostavite komentar


  1. Ne gotivim Aleksandra Vucica ali ako se postigne reciprocitet u razmeni zasto da ne.Ko o cemu vladajuca garnitura o Kosovu.A mi mladi ciju buducnost polako ali sigrrno unistavaju sve vise i vise bedacimo li bedacimo.Kad moj otac primi jadnu platu a moji sestra brat i ja cak ne dobijemo dzeparac jer jedva ostane novca za osnovne potrebe, nemam inspiraciju da razmisljam o Kosovu da ne kazem bas me briga jer imam samo jedan zivot koji ne bih zeleo da prozivim u bedi slicnoj ovoj u kojoj zivim.Polako ali sigurno pocinjem da gubim osecaj za patriotizmom ,i bas me briga sto je tako a jasno mi je da Kosovo koaliciji na vlasti sluzi da skrene paznju sa katastrofalne ekonomske situacije u Srbiji i njihove nesposobnosti da nesto promene na bolje.

    1. maldi palilulac – idi nesto radi majmune maleni a nemoj cekati da ti tata da dzeparac. i ne lupetaj gluposti jer svi znamo da si u stvari botina

      1. Nije u stranci i nema kupljenu diplomu privatnog fakulteta vec mukom stecenu diplomu drzavnog fakulteta zato i nema posla

  2. Tači pokazuje da je mudriji i lukaviji od većine srpskih političara. Naime svuda u EU bi se podržalo stvaranje REALNIH nacionalnih država za Srbe i Albance , koje bi dovele do trajnog mira na Zapadnom Balkanu.
    Zato je neophodno dva teritorijalna i jedno etničko razgraničenje :
    1).TERITORIJALNO
    a). Razgraničenje između Srbije i Kosova, (sever ide Srbiji, a deo Preševa i par sela ide Kosovu); i
    b). Razgraničenje između Republike Srpske i Federaciej BiH, po već uzvtrđenim granicama.
    2). ETNIČKO Razgraničenje između 55.000 Srba južno od Ibra i 1,5 miliona Albanaca (ZSO, srpske svetinje, 10% udela….).. SUŠTINA je da li će na ZSO nadležnost imati Kosovo ili Srbija ili ZAJEDNO sa EU (što je najbolje).

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. i 26. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.