Tači čestitao Vučiću

Ostavite komentar


  1. Lepo od Tacija sto je cestitao , za razliku od Jankovica koji nije znao da cestita Vucicu pobedu.

  2. Pohvalno od Tacija, Vucicu pobedu nije cestitao samo Sasa Jankovic, a to je bas sramota , za coveka koji predentuje na mesto predsednika drzave.

  3. Lep gest koji moze mnogo znaciti u buducem dijalogu,jer ce dijalog verovatno biti podignut na presednicki nivo.

  4. Mora da ga je neko pritisuno da nazove Aleksandra Vucic, jer kako drugacije posmatrati i cestitku jer je sa velikim zakasnjenjem, ali ono sto podrzavam je obecanje da ce nastaviti razgovore oko resavanje problema.

  5. Obratite pažnju na prva tri botovska komentara. Da je bilo ko od sadašnje opozicije na Vučićevom mestu, tražili bi sa se razapne nasred Terazija ili spali na lomači. Gde je ta miroljubivost bila vašem šefu pre 20 godina, pre 10, gde je bila jedan dan pre nego nas je uzjahao? Šta je sa pobijenima, proteranima, šta je sa povađenim organima, da nisu možda bili dobrovoljni humani donori? I kad se sutra strmekne ovaj sa fotelje, hoćete li prvi da ga pljunete zbog nekog novog gospodara, bagro sendvičarska? Najveća, katastrofalna greška demokratije što je za glasanje dovoljno samo biti punoletan. Ovo u Srbiji je dignuto na viši nivo: da bi bio direktor, ministar, poslanik, premijer, doktor nauka, diplomata, šta god, za sve je dovoljno samo imati 18 god., ako je glava potpuno šuplja, ako si bez kičme, ako lako klekneš, ako nemaš karakter, mišljenje, možeš biti sve što poželiš.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.