Tači: Nema humanitarne krize na severu Kosova, sve je improvizacija Srbije

Ostavite komentar


  1. Albanci su sve sta imaju dobili laganjem, glumatanjem, muljanjem „improvizacijama“, simuliranjem, amaterskim pozorisnim predstavama, prizemnoj propagandi, svi su morali da rade sta im se naredi ili je sledila kazna, mnogo gora od ovih kazni za one Srbe koji kupuju u albanskim prodavnicama. I? Dobise paradrzavu na Kosovu, ako Srbi istraju i oslone se na ono sto su videli zadnjih decenija od Albanaca i to primene, dobice nazad pola Kosova minimum.

    1. Otac serpske nacije Dobrica Cosic

      -„Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“
      -„Laž je srpski državni interes.“
      -„Laž je u samom biću Srbina“.
      -„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“
      -„Srbe je toliko puta u istoriji spašavala laž…“

      1. Поштовани,Ви појма немате,какав „отац нације“? Обичан средњошколац у САНУ у комунизму.Роман Корени су нај конфузније не разумевањен онога што сам писац самом себи хтео да каже а није умео ни до колена да приђе Зони Замфировој,не постојање критичке мисли у комунизму проузрокује да можете и у Сенат Римски да уведете попут Калигуле,шта год хоћете,ради спрдње. Можете и Крлежу цитирати о његовом тумачењу Краљевић Марка,али то све произилази из комплекса описаног у роману Повратак Филипа Латиновића.И Крлежа и Ћосић,су седели у истој комунистичкој клупи и остали су школарци, попут Вас.Хвала унапред на објави коментара.

      2. Serpski? Toliko voliš Ćosića da ga i citiraš? Ima jedan njegov bolji tekst iz 1968 godine: Zašto otvarati Univerzitet u Prishtinë? Svaki školovani Šiptar više je neprijatelj više ove zemlje ( tada Yu).
        Ni poreklo svoje ne znaš unazad 200 god, Turci su vas doveli iz Azije i koristili da se borite za njihove interese, pa sad pazite sami sebe da ste Iliri, jadnici.

      3. @O i biri i shkines

        Kada smo vec kod Dobrice Cosica, setih se sta je ono napisao za Albance…

  2. Severna Mitrovica je bolje snabdevena nego Beograd. Ovo je Vučićeva politička igra, pošto i sam vidi da ne može naterati Prištinu da ukine uvoznu taksu (tarifu) od 100%. A razlog zašto nema baze da iskreno traži ukidanje takse je što Beogradska politika ja sama destruktivna i krajnje neiskrena u svemu šta radi prema Kosovu. Da je zbiljnje pravde, i Vučić i Dačić bih odavno bili iza rešetaka za zločine protiv čovečanstva.

    1. @Zack
      Vec prva recenica te diskvalifikuje kao nekog ozbiljnog i nekog ciji komentari imaju tezinu.

      Vec prv

      1. Ma kak’ ti kažeš, Manojlo. Cela Srbija još uvek smrdi na komunističku Rusiju. Ajd sad nazad na turbo-folk.

        1. Ma ne, nego kako ti kazes saqiri koji siris oko sebe ustajali zadah veLJikoalbanskog naci-sovinizma.

  3. Sada je po „novom receptu“ (izmisljenoog od sadasnje vlasti u Srbiji) potrebno, da svi Albanci iz juzne Srbije nista ne kupuju u radnjama njihovih srpskih sugradjana… Malo nakaradno ali realno…

    1. Nema novih recepata, rade isto sto i vi pre dvadeset godina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.