Tači: Priznanje Kosova najbolje rešenje

Uoči nastavka razgovora u Briselu

Ostavite komentar


  1. Trgovac organima kosovskih Srba predlaze da je priznanje Kosova najbolje resenje.

  2. Najbolje rešenje je da što pre počne sa radom sud za ratne zločine OVK-a.

  3. Previse je Srba izginulo na Kosovu te se to ne moze zaboraviti. Ko jos danas nesto poklanja a kamoli svoju zemlju. Zamuslite kada bi Francuska poklonila deo drzave Arapima jer su vecinsko stanovistvo na nekoj teritoriji ili Nemacka Turcima zato sto su vecinsko stanovnistvo na nekoj teritoriji.

  4. Priznanje Kosova najbolje resenje po vas. Samim tim to znaci kako po koga. Da li je sest ili devet? Pa zavisi sa koje pozicije gledas…

  5. @Vladeta *** Godinama provlačite tu famoznu tezu o "trgovinu organima" a nigde ni jednog optuženog,uhapšenog,suđenog i osuđenog za to delo ! Gde su danas čuveni Dik Marfi i njegove pretpostavke o tome? Možda vi imate neke konkretne informacije o vezi Tačija i tom trgovinom organima koje pominjete? Zašto ih ne prosledite nadležnim institucijama kada ste već spremni da nekom nalepite etiketu zločinca ?!

  6. Predsednik Kosova g-din Thaci govori ono sto svi u Briselu odavno znaju samo se u Beogradu svi prave ludi kao da su u pitanju Karibi a ne juzni sused Srbiji a sada samostalna republika Kosovo. Nemoj samo da dobro placeni "srbi po profesiji"
    iz Beograda slucajno "brane" srpsku zajednicu tri varosice na severu jer im mogu svi oni sutra doci u Beograd i majku Srbiju. Bolje im je tamo nego ovamo sa ovim ludacima u drustvu.

  7. U Prištini je panika, promena američke administracije i najave o novoj Balkanskoj politici koja njih isključuje užasava Albance i Prištinu.

  8. Za ceo svet bi najbolje bilo, kada bi Albanci prestali da traže ono što ne mogu da dobiju, jer Kosovo je Srbija.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.