Tači: Za pomirenje sa Srbijom moraju se pomeriti stene i planine

Ostavite komentar


  1. Aha, shvatam, Tači bi želeo još brdovitih terena, još stena i planina da pridoda svojoj samopriznatoj državi Kosovo, možda bi želeo i malo od nizije, treba ljudski pitati čoveka, pa mu ponuditi i pola Vojvodine, da ne mora da kupuje žito. Takvo bi pomirenje po Tačiju bilo pravo. Mnogo si bre Tači alav, i premnogo si zinuo, i daleko si svoje kandže pružio. Ni ovo što si prigrabio uz pomoć velikih mentora, ne pripada ti.

  2. Baš tako, za pomirenje sa šiptarima je potrebno čudo, u stvari i nije, dovoljno je da priznaju Srbiju kao svoju državu i biće sve ok.

  3. Sa ovakvim stavom i objasnjenjem koje je navedeno i izjavi Tacija znaci da su pregovori u Briselu uzaludni, kada je tako siguran trebao je sa takvim stavom da izadje pred posrednicu Mogerini i saospti joj, a ne da se dogovore jedno a rade suprotno.

  4. Koliko ja znam OVK je zločinačka formacija koja je vršila genocid nad srpskim narodom, a vaš Haridanaj se nalazi na potrenici Interpola kao ratni zločinac. Pitam se o čemu uopšte tači lupeta.

  5. Ako je neko ovde ratno nastrojen, preti, hapsi i tuče, onda su to vaše formacije koje nazivate kosovskom policijom, a zapravo i vi i mi smo svesni da su to pripadnici vaše ozloglašene OVK.

  6. Ne moraju da se pomeraju stene i planine za pomirenje ,dovoljno je da se Albanci koji su pocinili ratne zlocine osude ,da prestanete da se zanosite time da ste vi pobednici u sukobu sa Srbima ,da odustanete od Kosova kao nezavisne drzave i da prestanete sa ucenjivanjem i pristanete na kompromis.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.