Tadić: Lideri prete jedni drugima zarad popularnosti

Ostavite komentar


  1. Daju N1 i Danas sve od sebe da Tadica ubace u zizu javnosti ali ne ide.Zapamtio narod ko je i sta je.

  2. Koliko sam ja mogao da primetim najvise preti i proziva Dragan Djilas a on je tvoj ucenik i pulen.Godinama ste zajedno pljackali ovu drzavu pa je ocigledno pokupio neke tvoje navike.

    1. Ne znam zasto ove budalastine Danas objavljuje, imas Kurir, Informer, Pink, tamo se objavljuju komentari koji nemaju nikakvu vrednost niti dokaze o navodnim pljackama. Davno bi bio Djilas u zatvori da ovi tvoji imaju bilo sta opipljivo za njega.

  3. Tadic se sada javlja pred izbore i misli da ce lako da upadne u fotelju. A gde je do sada bio kad nam je bilo najteze!! Obraza nema! Sramota!

  4. Tadicu , unistitelji Srbije , zar te nije sramota da bilo sta komentarises, narod nije glup

    1. Ovi sada su uništitelji Srbije veći i od Miloševića, Tadić nije bio neki primer ali za ovu bagru je gospodin čovek bio i ostao. Tebi ako je plata sendvič to što ćeš ovde ostaviti komentar jadan si do bola

  5. Ko koga psuje i zašto, nije bitno, mnogo je bitnije da u Srbiji, izuzev Nenada Čanka i Čede Jovanovića nema političara koji, kada bi mogao, ne bi poslao tenkove na Crnu Goru. I Tadić je požurio da ga neko ne preduhitri i poručio Milu „dalje ruke od srpskih svetinja“. Ubio me bog ako ovi naši uopšte znaju šta je svetinja?

  6. Ti se poklopi usima i u cosak. Trudi se ovaj list da te povrati. Ali ne biva..
    Staeta od Vucica je mala za onu koju si ti ucinio.

    1. Ne nije on upropastio nego će ovi tvoji to da urade, kad razbucaju i ovo malo što je ostalo i kad pobegne još milion ljudi od vučićeve torture.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.