Tadić: Tužilaštvo da pokrene postupak o prisluškivanju ili da prizna da je pod kontrolom vlasti

Ostavite komentar


  1. Pa javno tuzilastvo ne vidi nista sporno u tome da neko za 35.000 Evra kupio prislusnu opremu za privatnu upotrebu i prisluskivao razgovore stranackih kolege, a posredno (mozda i neposredno) cak i predsednika drzave.

  2. kad bi neko pitao Vučića da pokaže taj akt kojim je skinuo oznaku tajnosti on bi rekao da ne može jer je to državna tajna. jasno je da nije to uradio i da laže i blefira opet napadajući druge i misli da to može stalno da prodje.pa tek izjava doktora Stefanovića da on misli da je Vučić samim čitanjem skinuo sa dokumenta oznaku tajnosti,govori kakvi šarlatani vode državu.i na kraju nije ni mogao niti smio da skine oznaku tajnosti jer se to radi samo u javnom interesu a ne ličnom kao u ovom slučaju.
    Nije ni dokazao da je on prisluškivan već spominje neke obavještajce Rusije,Francuske koji su kontaktirali njega,odnosno oni su prisluškivani(što je najgore u ovom slučaju da se to objelodani) a ne on.nigdje nije dokazao da je on prisluškivan nezakonito iz političkih razloga.

  3. Borise, pratim Tvoje reakcije od momenta kada se AV javio.Međutim, vidim da su komentari na izjave koje daješ takvi da se mogu kvalifikovati kao da ih nema. Potpuno se slažem sa svim tvojim komentarima. Ali izostanak reakcije čitalaca kroz komentare, pokazuje da je T voje prošlo. Dakle, neumitno se gasi sve ono što su proklamovali osnivači DS.Kao što znamo i Ti i ja, jedan od njih je bio i Tvoj otac. Mi smo prošlost.Sa poštovanjem M.M.

  4. Najbolji dokaz da je vodjenje vase politike bilo pogresno i suludno je Vas ssdasnji rejting i saznanje da Vas SDS ne doseze ni fsmoznih 1%. Ovo Vase naklapanje o nezavisnosti sudstva ne pije vodu. Jer je upravo za vreme Vase blasti izvrsena nakaradna cistka nepodobnih sudija da bi na sudijske funkcije postavljani mamini i tatini simovi i kceri. Pamtimo dobro kad su Vasi lokalni serifi odredjivali ko je podoban, a ko nije, lo je lojalan i poslusan, a ko ne. Danas ste se drznuli da prozivaze sudstvo zbog toga sto nikom ne pada na pamet da pravda vase greske i nakaradne postupke.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.