Tadić: Vrbovanjem tuđih odbora služi se Vučiću

Predsednik SDS za Danas o novom političkom udruženju kome su pristupili Đurišić i Konstantinović

Ostavite komentar


    1. Pravo iz vučićeve akademije mladih. A da li bi znao i neku dužu rečenicu da sastaviš?

  1. Tadić bolje da se bavio svojim odborima i članovima, umesto što se ulizivao Đilasu da dođe na njegov platni spisak. Da je vodio računa o ljudima ne bi ga sad napustili, a svakako da je najlakše za sve okriviti Vučića. To će sad biti izgovor za sve. Zapravo taj izgovor govori koliko su svi oni slabi lideri.

  2. Ipak si Borise za ostale iz opozicije klasa!!! Vrlo prosto si objasnio indijancima ko su sta su! Samo je muka sto su do juce to bili najblizi saradnici. Najveca greska ti je najgori izbor saradnika na stpskoj politickoj sceni ikada( i Secerovski je imao bolje). Sve ostalo bi nekako preziveo, ali to ne mozes jer je nemoguce!!!

  3. Gospodine Tadiću zar Vi još niste shvatiki da vas je vreme pregazilo i demantovalo. Ovaj novi pokret sačinjavaju sve bivši članovi DS, samo ih molim da u svoje redove ne prime Bojana Pajtića jer ako im se on priključi onda su ubapred kao pokret ili stranka propali. Tadiću se u svemu priviđa A. Vučić jer sve ono što on nije bio u stanju ili nije hteo Vučić je napravio. Iza Vučića stoje rezultati ,a iza Tadića stoji jedna velika praznina.

  4. Budite do kraja iskreni pa recite zasto je Vlada Jovanovic inace glavni operativac ove grupe izbacen iz vase sranke.Veliki pozdrav iz Prokuplja

  5. Tadicu shvati prokockao si sve, ne kukaj na Vucica nisi nista bolji od njega.

  6. Kao psiholog i covek sa iskustvom, mogao si i bolje da opravdas bojkot svojih drugara.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.