Tadić za zajedničkog kandidata opozicije

Ostavite komentar


  1. To im je mozda i posladnja sansa da ostanu na politickoj sceni Srbije jos koju godinu u suprotnom nece ostati nista ni od Tadiceve stranke ni od ostalih iz opozicije.

  2. Zajednicki kandidat za sefa drzave je osudjen na propast jer iza njega ce da stoje Tadic, Pajtic, Canak, Ceda, Zivkovic i ostala ekipa iz devedesetih.

  3. Jadno,pokušali razdvojeni iz pohlepe, pa videli da ni jedan od njih pojedinačno nema cenzus a sad bi na silu i bez volje njihovih glasača zajedno i još će gore proći.

  4. Teško je prihvatiti ćinjenicu da sada nije ništa, a koliko juče bio je Predsednik Srbije i ne samo to, u sve se mešao tako da je ustvari bio pravi diktator. Zato ga sada treba svatiti kada zagovara zajedničkog kandidata opozicije a ja bi rekao dela opozicije jer nesmemo zanemariti Radikale i naravno misli na sebe kao tog kandidata, ali svi su ga provalili i od toga nema ništa. Tadiću je samo ostalo da se seča kako je nekada bio sve i sva nada Srbije i naravno to je prokockao i ostaju mu samo snovi da sanja prošle dane kada je vladao.

  5. Možete da imate koliko god kandidata ne vredi Vam ništa,prevarili ste narod i nikada više nećete vratiti poverenje naroda.

  6. Sigurno je da je u opoziciji gomila sujetnih ljudi koji se neće sastati nikada niti će imati zajedničkog kandidata.A i da imaju sigurno im narod neće ukazati poverenje jer je od strane istih mnogo puta prevaren.

  7. To je nemoguća misija za opoziciju, previše su oni ambiciozni da bi se ujedinili i podržali zajedničkog kandidata.

  8. Nemoj se nametati gde te ne žele, narod te ne želi. Ne pokušavaj nešto u čemu nećes uspeti. Nemaš ni najmanje šanse za to. Pusti druge koji znaju da se bave politikom ti nisi za to.

  9. Opozicija se nikada neće ujediniti, i sda se ispravljaju greške koje je DOS činila svih ovih godina, koja je za šaku jada prodavala državu stranim službama.

  10. Nema od te price nista, Tadicu, dzaba se nadas. Kad ces vec jedno mda naucis da vise nisi popularan i da ti narod vise ne veruje. Pokazao si da ne vredis nista i to je to. U penziju!

  11. Ovaj covek ne prestaje da smara sa ujedinjenjem opozicije. Stvarno je preterao sve mere i granice. Alo, Borise, nema od toga nista! Ukapiraj to vec jednom u toj svojoj sedoj glavi. Alavi ste, geldate samo licne interese i zanima vas samo novac. Nemate nikakve sanse.

  12. Koliko vidim da ovi iz opozicije pojedinacno govore kako bi bilo dobro da imaju zajednickog kandidata za predsednika. Mislim da opozicija nije toliko slozna da bi imali zajednickog kandidata.Pogotovo kada to kaze Boris Tadic od toga nema nista.

  13. Naravno da je neophodan zajednički kandidat, ali obavezno neko novi, a ne Tadić.

  14. Da nije bilo Tadića, Vučić nikada ne bi shvatio da je radikalska retorika promašaj i tako odlučio da se pretvara da je demokrata i evropejac, a zbog cega je do tada takve kritikovao. To je pomak i istorijski doprinos Tadica.

  15. Može ali sa drugim, nekim novim kandidatom. "Pomirenjem" sa SPS-om, napuštanjem partije u natežoj situaciji što je uticalo na izborne rezultate, kao i osnivanje nove, izgubio je poverenje ne samo članstva…Ako iskreno želi da pomogne izboru jakog kandidata za zajedničkog predsedničkog kandidata treba na tome i da se angažuje u svakom trenutku i na svakom planu, naglašavajući da on ne učestvuje u trci!

  16. Zaista je strasno i izaziva strasnu mucninu kada se Boris Tadic pokavi u medijma i deli savete i ideje za promenu vlasti.
    Cinjenica je da je zahvaljujuci njegovom bahatom ponasanju prema funkciji na kojoj je bio Srbija danas ima jedan od najvecih sumraka u istoriji,ravan onom milosevicevskom.
    Da li Boris pati od neke mentalne bolesti ili pak misli da vecina gradjana srbije pripada majmunolikim primatima, ne znam, ali je jasno da bi ga "Danas" kao svetionik novinarstva sada u Srbiji trebao apsolutno ignorisati.
    Taj svastojed se ionako ne svojom, vec verovatno tatinom krivicon ufuljao u politiku. i napravio nam nepopravljivu stetu.Poznato je da se u prvim danima DS-a ufuljavao rukovodstvu, a pre svega Djindjicu kao prilepak i covek koga su slali po burek ili samo da pristavi kafu….

  17. Ja bih na njegovom mestu počeo da pišem memoare još davno ili bih se posvetio nekom dobrotvornom radu, recimo negde u Indiji u Kalkuti bih lečio leprozne. Ali ne, Boris ima planove da nam ogadi i ostatak života…
    Dokle god su "opozicija" Tadić, Čeda, Čanak, Pajtić i ta ekipa Srbija neće imati opoziciju već ekipu komunističkih, genetski modifikovanih "demokrata" sa ambicijom da vladaju umesto da služe. To oni ne kapiraju pa neka ih neka pate pod Vučićevom čizmom, upravo je i zaslužuju. A blag je Vučić prema njima, toleriše ih, drugi, pravi patriota, bi ih davno pohapsio i osudio za primer.

  18. Bilo bi dobro, ali je ,,nemoguća misija" sa ljudima, koji danas odlučuju u toj nazovi opoziciji.

  19. Ni sa zajedničkim kandidatom na izborima nemate nikakve šanse, a još manje šanse su vam da ćete uspeti dogovor da postignete.

  20. A taj zajedniočki kandidat bi po njegovom viđenju stvari trebalo da bude on? Pa naravno, po njemu od njega boljeg nema! Cirkus!

  21. Kao prvo, neće moći da nađu ko će da bude kandidat. A ukoliko ga i nađu, kako vreme bude odmicalo, jedan po jedan će da otkazuje podršku tom izabranom kandidatu. Pred same izbore će da popucaju po svim šavovima i od njihovog posla, opet ništa neće da bude. Tako da je bolje da ni ne pokušavaju.

  22. Mislim da ce gradjani posle promene vlasti u Srbiji prepoznati potrebu da se pronadju, uhapse i osude oni koji su organizovano slali narucene komentare na novinskim sajtovima, kao i da njihova imena budu stavljena na uvid javnosti.

  23. Таман да се неким чудом и договорите, немате никаквих шанси! Народу сте се већ смучили!

  24. Sumnjam da je opozicija sposobna za jednog kandidata na predsedničlkim izborima i sumnjam da i pod tom pretpostavkom mogu ugroziti izbor Nikoliča i njegov drugi mandat.

  25. Tadic je zivi dokaz da su izbori pokradeni. Nema sanse da bi on i njegova koalicija presla cenzus na postenim izborima.

  26. Tadić pretenduje na mesto predsednika, ali ne znam zašto se nada da ima bilo kakve šanse, kad je razočarao svojim radom na tom mestu.

  27. Naravno da Tadic nema podrsku gradjana (sto se vidi iz komentara). Da ima, ovo bi bila gospodska, bogata zemlja a ne glib i blato.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.