Tamara Vučić i Olena Zelenska nisu razgovarale prvi put: Srele se u Kijevu prošlog leta, snimljen je i spot 1Foto: Press služba predsednika

Supruga predsednika Srbije Tamara Vučić razgovarala je sa prvom damom Ukrajine Olenom Zelenskom, o uspostavljanju mira i humanitarnoj pomoći, ali to nije prvi susret njih dve. Za potrebe prethodnog prva dama Srbije snimila je i spot.

Sadašnji video razgovor tokom koga je Tamara Vučić govorila o želji za mirom i najavila humanitarnu pomoć od dva ambulantna vozila, svakako nije prvi susret Tamare Vučić i Olene Zelenske.

Kako je prošlog leta objavila naša Ambasada u Ukrajini, a preneo Danas, supruga predsednika Srbije posetila je Kijev gde je učestvovala na samitu prvih dama i gospode, održanom 23. avgusta 2021.

Taj skup organizovala je Olena Zelenska, a pored Tamare Vučić prisustvovale su prve dame Letonije, Brazila, Litvanije, Libana, kao i „brojni stručnjaci“.

Na mrežama je objavljen i snimak Tamare Vučić, a u kojem je ona predstavila našu zemlju u vremenima pandemije, gde je, između ostalog, rekla i da je Srbija jedna od najboljih zemalja u borbi sa epidemijom.

Spot je sniman upravo za potrebe pomenutog samita u Kijevu. U spotu se Tamara Vučić obraća na engleskom i na srpskom jeziku, na obali reke Save.

Nosi i pletenicu na vrhu glave, što je prepoznatljiv stil ženske frizure istočnoevropskih Slovena.

Taj spot više nije dostupan običnom pretragom društvenih mreža i Interneta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari