„Tata ti je kriminalac“ je novo infantilno Miloševićevo „malo morgen“: Sagovornici Danasa o Vučićevoj poruci Kurtiju

Ostavite komentar


  1. Paralela: Pa i njemu je tata kriminalac, a i brat.. a i on.
    Na Kosovo setaju 5000 ljudi. Kurti ne reaguje. Kod nas seta 100.000 ljudi drugi “Kurti” ne reguje. Ima jos dosta toga da se nabraja.. Rezultat.: ISTI SU,
    Ima samo jedna razlika. A to je, Kurti to radi Srbima (nisu njeguv narod). “Nas Kurti” to radi sopstvenom narodu.

  2. Ne znam za ove barabe sa KiM ali za av znam da mu kriminalac bata…Bar se rimuje

  3. on je psihotican. To je opstepoznato. Bruka i nas i svoju decu. Nego, da li je lek za takvog stvora ovakav uštrojen protest? Ili nacin kako su se kosovski Albanci oslobodili Milosevica?

  4. Vaš list i vaši sagovornici treba jednu stvar da decidno razjasnite čitaocima: da li vi toliko mnogo mrzite predsednika Srbije ili samu Srbiju? Jer, ono što pišete i izjavljujete daje utisak da mrzite Srbiju i da biste više voleli da je nema, ako vi i vaši sagovornici niste, svaki na svoj način, u vlasti. Ovim uopšte nisam na strani sadašnjeg predsednika, i meni se neke stvari kod njega ne sviđaju, ali vi i vama slični uopšte ne odajete utisak da ovoj zemlji mislite dobro. Bilo bi predugačko da ovde sada objašnjavam zašto.

  5. nije nista lose ucinio time sto uspostavlja pravni sistem . Kukavicluk je prihvatati Vucicev narativ da te ne bi optuzili da si los Srbin. Svi oko nas imaju parlamentarnu demokratiju. Jedino nema Srbija u Evropi. Plus destabilizuje okolne drzave.

  6. Srbija je u teškoj situaciji jer ju je Vučić tu doveo svojim dosadašnjim delovanjem. Njegov rečnik se nije mnogo promenio samo se sada ‘oslobodio’ i ono malo uljudnosti, koja ga je sputavala. Njegovo okruženje je kriminogeno i sve više koristi te ljude za ostvarenje svojih ciljeva (a to nas košta žestoko, na svim polima: od politike do ekonomije). Mi kao narod smo se degradirali i sve više ličimo na predsednika (po ponašanju) uz dodatno potkupljivanje (‘sendvičići’, neka kinta iz budžeta, ružičasta obećanja i optuživanja drugih za loše stanje u državi …) mu garantuje podele, međusobno nepoverenje, ostrašćenost … i daljnji ostanak na vlasti.

  7. Neopisivo se zabavljam slušajući predsednika!Nivo prostakluka koji ga ispunjava je neopisiv.To nije državnik ,to je sramota.

  8. E Mare ako nisi imao šta pametnije da napišeš nisi morao ni ovo sto si napisao

  9. Nije to nista novo. On se ponasa kao navijac od 12-13 godina. Ulicarski recnik, ciji ke duzi, cik ako smes, izadji mi na crtu … itd. Kroz tu fazu prodjemo svi tokom odrastanja, ali negde sa 14-16, kako ko, odrastemo i shvatimo da zivot nije vrtic i da se problemi ne resavaju pesnicama … neki ne odrastu i to je to.

  10. Retko mi objavljujete komentare ali se nadam da ćete ovaj objaviti pa “orilo-gorilo“ ali moram reći: ovaj čovek ima NPL i tačka

  11. Narode, šta se ovo događa.
    Gde je pristojnost, vaspitanje, diplomatski rečnik.
    Nekada su državnici i izgledom bili gospoda, kamoli ponašanjem. Ko je ulicu uveo u politiku, ili je u pitanju nečija procena da glasačkom telu, koje ovakve drži na vlasti, imponuje ovakav rečnik i ponašanje

  12. Vučić je demagog ispraksovan za nastupe u javnosti i apsolutno prazan iznutra i opijen vlašću koju je prigrabio. Potpuna nesreća za Srbiju injene građane.

  13. Da li je naš predsednik ikada čuo samog sebe šta izgovara? Ja mislim, da takav, ili bolje rečeno – OVAKAV soj ljudi, svesno, priča, priča…bez kraja i konca, ne uzimajući nikog u obzir, a najmanje slušaoce; tako da izgovara gomilu uvreda i gluposti!

  14. Sramotno ponašanje, je ga ne volim gledati ni slušati, ali ima puno sličnih.

  15. Ovo je nivo deteta u nižim razredima osnovne škole ,a možda i vrtića.

  16. Ccc koje ponasanje jos malo pa ce psovati . Svadja nas sa celim svetom . Puca od muke sto Crna Gora ide putem EU.

  17. Svi politicari su Kriminalci svi plata 200000din,a posediju nekretnine od 2000000e i to posteno i bivsa i sadasnja vlast dresovi se menjaju Uzas djon obraz

  18. @Ma

    Ako uspes da napregnes mozak, ukapiraces da milosevicevske metode, danas, najvise koriste upravo Albanci i Kurti, od sikaniranja Srba od strane rosu, paradiranja sa oruzjem u srpskim sredinama, hapsenja bez dokaza, pucanja na decu, prebijanja, postavljanje na vlast Albanaca na osnovu 100 glasova kao i „postenih Srba“, sovinisticka i velikoalbanska retorika, blokade i da se ne nabrajava vise. Medjutim, cak ni takvo ponasanje Milosevica nije pravi razlog oruzane pobune Albanaca i nasilnog i bespravnog otcepljenja Kosova, Milosevic je samo dobar izgovor dok je sustina velikoalbanska, sovinisticka neizivljenost i halapljivost koja ima dugu tradiciju a „uspesna“ je kada nadje jake sponzore kao sada ili kao Musolinija i Hitlera pre osamdesetak godina.

  19. Mada mislim da je u pitanju
    Klinička psihijatrija sa primesama
    Udbokratije sa sendvičem.

  20. Prestanite da analizirati jednog nedoraslog adolescenta sa defektom u odrastanju,covek se zaustavio na 13-15 godina i tu se zaglavio,to je doba navijača i huligana sa pretenzijom na kriminal i siledzijske manifestacije,sve je to preneo na politiku,koja je za njega igra, da pokaže kao i svako dete sta zna,biće tragedija ako poželi da se identifikuje sa Kostom,onda ce željno da očekuje da ga Svetski mediji proglase za Cara jer je izdao naredbu da se puca na sopstveni goloruki narod koji mirno protestuje,eto to će manijak vrlo rado i sa velikim zadovoljstvo kao Kosta da uradi.

  21. Sto ljudi, sto cudi,svako ima pravo na razlicito misljenje ali kad neko drugi misli drugacije onda to nekima ne odgovara.Videli smo koliko su bili angazovani prethodnici da svima bude bolje.

  22. Postovani Dusane, na osnovu vaseg komentara moze se zakljuciti da Pink, Hepi, Informer, Alo, Telegraf i jos po neki list i TV stanica, svakodnevno pisu o velikoj ljubavi prema Srbiji i narodu Srbije. U prenosenju onoga sto drugi kazu sa po prilicno retkim komentarima i nadgradnjom, ne bih se slozio sa vasom konstatacijom da ovaj list bilo cime narusava ugled Srbije i Srpskog naroda za razliku od gore navedenih. Ziveli

  23. g. Vucic nije diplomata niti je bio diplomata, radikalno ponasanje je ustalo u krvi sto je pokazao odgovarajuci Slovenackom novinaru i zamerajuci se Predsednici Slovenije. Takvo ponasanje ne prilici ni u razgovoru sa domacim novinarima a po gotovo sa stranim, recnik isti kao prema domacim novinarima, lekciju od Predsednice Slovenije je dobio ali je to proslo pored g. Vucica. Napredno, blago nama. Ziveli

  24. PRCednik nam je Bilmez na Cub a Zagorka Dolovac seljancura koja se prodala za stotinak hiljada evra kao prostitutka I visoku platu da ništa ne radi i da se pravi mrtva.Tu gamad treba pohapsiti da u zatvor pletu opanke do kraja zivota oni nisu sposobni za ništa komlikovanije jer im je IQ na sobnoj temperaturu od 18-25C’.

  25. Ко је убио Слободана Милошевића???

  26. Kritikovati vlast i stanje u državi ne znači mrziti državu mogu ja da mislim i da javno kažem najgore o državi to ne znači da mrzim Srbiju ali sigurno je da je više volim i poštujem od ovih nesretnika na vlasti.

  27. Uz dužno poštovanje predsednika Srbije ipak treba da bar malo pokaže poštovanje i svoj nivo prema predsedniku vlade Kosova, ako postoj bar malo želje za rešavanje ovog problema.Albanci sa kosova gledaju sa respektom ali treba sa poštovanjem da se uzvrati jer smo mi komšje koji treba da živimo u miru i slozi. Policajce koje ste uhapsili su državljani Kosova i bilo bi dobro da ih oslobodite jer oni nisu ništa učinili isto šaljem apel i gospodinu Aljbinu da iskoristi svoj autoritet i da utiče na oslobadžanje nedužnih srba ako su nedužni nemojmo da otežavamo situaciju koja je i tako preteška. Pozdrav

  28. Kod vas vlada totalna histerija, srozavanje novinarske etike i prezumpcije objektivnosti.

  29. Sena-A tebi prija poremeceni demagog i bilmez na vlasti,svaka čast na selekciji i odabiru kvaliteta i kompetentnosti o tome, kakav treba da bude jedan Predsednik države i kakve kvalitete treba da ima ali ti si ipak pristalica uzurpatora i manijaka.

  30. Šta ono uradi DS dok je bio na vlasti u vezi Kosova, kao i ostali da li se sećate?
    Kosovo je problem otkad znam za sebe , a imam 40 god. veliki problem bio i ostao.Kao svaki problem koji se ne rešava on sve više i više postaje nerešiv!

  31. Ovaj je pustio metastaze najdublje, naucio je on od sloba… Zasto smo ovako prokleti??

  32. Ovo „malo morgen“ je na kraju ipak strefilo Milosevica pa se nasao izmedju cetiri zida u Haagu.

  33. Srbija se voli jer je to naša zemlja ili domovina. Vučić nije voljen jer nije naš predsednik. Vrlo jednostvno. Kako možete da volite i poštujete čoveka koji za pedeset godina nije uspeo da odraste, nikad nije radio, bahat je, lažov, nepristojan, narcisoidan…

  34. Zašto malo ne vidite kako se Kurti obraća,nego ste samo osuli po Vučiću

  35. Укратко, ово је суштина. Узесте ми реч из уста. Хвала вам.

  36. „Tata ti je kriminalac..“
    – Ovo treba stalno pričati deci i rodbini Vučevih kumova, prijatelja i „kadrova“. Da od malih nogu shvate da je sramota krasti, pljačkati, otimati i upropaštavati tudju ili državnu imovinu.

  37. vu cic kao Kim iz severne koreje koji kidnapira ljude iz juzne koreje,i pokrece vojsku,pa je zavadjen sa svim susedima,preteci polovnim naoruyanjem.

  38. @Dusan.Potpuno ste u pravu.Odabir tema i tekstova je takav da citaoc stekne dojam da Srbiju treba mrzeti i eto ponistiti.Recimo zasto se nije reagovalo na pocetku ovog talasa napetosti kada je Kurti rekao da su Srbi imaju fasistiodne namere i da se maknu sa ulice ili ce ih sve pohapsiti.Ja kao citaoc eto steknu dojam da je Kurti u pravu jer na jednoj strani se broje i grimase i pokreti(kod Vucica) a kod drugog se odobravaju i mrznja i postrekavanje na nasilje i progon citavog naroda(Kurti)Gde je tu objektivnost,demokraticnost,istinitost…nigde!!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.