Tepić: Čanak želi da se kandiduje

Ostavite komentar


  1. Pa normalno da zeli,10.000 potpisa ce skupiti lako a dobija se dobar novac za kampanju. Zna on da ne moze pobediti ni kandidate ove kombi opozicije a kamoli kandidata SNS-a. Ali lovica se moze uzeti 😉

  2. Kandidatura je dozovljena svima koji zele da se kandiduju, ali sam narod bira ko ce voditi nasu zemlju.

  3. Ni Marinika Tepic nije nista moralnija od Canka, cim ne zeli da vrati mandat stranci.

  4. Canak, bolje ti je da napravis neku emisiju o kuvanju. Vidis da ti ne ide nikako u politici. Nemoj da se blamiras bez ikakve potrebe.

  5. Vidite, da vam kazem nesto. Canak ima sanse. I to velike. Ali da izgubi i ode u totalnu dubiozu.

  6. Neka se kandidjue čanak ako želi niko mu ne može to zabraniti, ali neće sovojiti ni jedan posto glasova.

  7. Svi hoće da se kandiduju a ništa nemaju za ponuditi. Pa niko iz opozicije nema program ili neki projekat a Čanak takođe ne verujem da ima projekat. osim država Vojvodina da postane.

  8. Ne razumem njegovu poentu kandidature? Svi hoce da se kandiduju… A mozda je tako i bolje, da ih SNS konacno posalje u politicki zaborav!

  9. Mislim da je ljudima dosadilo da gleda jedne te iste političare iz godine u godinu kako se kandiduju za razne funkcije. Čanak neka ode u ““““Parove““““, mislim da je to jedini sou u kome nije bio, a možda i grešim.

  10. Čanak je estradni političar, kao i velika večina ostalih, počev od Najvećeg. Živi od prodavanja politike, Gargamel. Kada vidim većinu kandidata ostaje mi da se nadam da su urgentne ekipe Laze Lazarevića u pripravnosti, jer dolazi epidemija političkog ludila.

  11. Naravno da mandat trebate zadržati gospođo Tepić, za razliku od mnogih u LSV ostali ste "svoji" i dosledni! Za gospodina Čanka ne bih da komentarišem, očigledno ima veliki problem oko svojih "želja" i ambicija političkih!

  12. Sposoban covek kao sto je Canak treba da se kandiduje za predsednika.Moji prijatelji i ja cemo sigurno glasati za njega.Nerviraju me oni koji negativno komentarisu o njemu.Navijam za Canka ali ne zelim da ruzno komentarisem o drugim potencijalnim kandidatima jer posedujem pravila lepog i kultunog ponasanja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.