Tepić: Vučić nespremno dočekao informacije o trgovini oružjem

Marinika Tepić, potpredsednica Stranke slobode i pravde, govori za Danas

Ostavite komentar


  1. Bravo Marinika,iskreno smatram da bi trebalo 2022 godine ,kad dodju predsednicki izbori,to( Marinika) da budes predsednicki kandidat cele opozicije…Hrabra I pametna zena,protiv Vucica…

    1. Ova tvoja pedsednica,neka nam objasni oprečne izjave…sad se ispostavilo da je Obradović nosio mami poverljiva dokumenta,a mama prosledjivala Bugarima,pa da nije kriminal nego sukob interesa,pa ni to nije,nego sukob Vučića i Stefanovića,pa nije ni to,nego sudija davao pravne savete,što je zabranjeno,pa ovaj postao “uzbunjivač“,a Marinka nikako da pita Ćosića za 280 000 e.

    2. Slazem se u potpunosti da gospodja Tepic bude kanditat ispred svih opozicionih opcija od politickih partija pa preko svih udruzenja gradjana

        1. Pa očigledno je da se nešto muti u toj firmi to je jasno. Činjenica je da je otac ministrov imao udeo a sad ga nema više ali i dalje nema činjenica o trgovini oružjem ispod žita. Što bi to radili kad mogu legalno? Drugo da i ne govorimo o konstrukciji Beograd na vodi i bla bla. Marinka osećam da se zaista jednim delom kidate za pravdu ali me nervira vaš politički opozicionaški obojen nastup i pristup celoj toj temi. Ohladite malo. Ličite na društvo iz opozicije bez integriteta.

    3. Još nisam video predsednika nezavisno od stranke da da nije pogurao nečije interese, ili ti prosto rečeno biznismeni lopovi za procenat.
      To je neki svetski trend posredovanja, legalan ili polulegalan.
      Može da mi se sviđa ili nesviđa ali politika i nepovoljni ustupci od strane Srbije za te velike investitore razumem i oni automatski nisu štetni jer roba vredi koliko kupac nudi, sve ostalo je nerealno ili maštanje.
      Pozdrav za predsednika i gospođu iz teksta.

        1. Marinika bi trebala što pre da dobije policijsku zaštitu. Vlast i opoziciju čine isti lopovi a ona se izgleda ne uklapa u tu sliku. Možda grešim.
          Ako se kandiduje sigurno glasam za nju.

    1. Podrska za Mariniku, svaka cast u borbi za istinu i pravdu!!!! Kad procitam da postoje ljudi koji se ovako bore za nas gradjane, odmah mi bude lakse – jer ipak ima nade za slobodnu Srbiju

  2. Malo je od mene da kazem bravo. Kad bih mogao na neki nacin da doprinesem borbi „Davida i Golijata“ nebih se dvoumio ni jednog trenutka. Molim Boga samo da istrajes na ovom suludom putu u potrazi za pravdom.

  3. Dali ta gospodja Tepić u Vašoj redakciji ima sopstveno radno mesto, ili koji je razlog da faktički ne prodje dan bez njenih izjava u DANAS-u, koje su retko potkrepljene činjenicama?
    Razumem, Bastać Vam se je „pokvario“, pa ste prinuđeni da pravite novu zvezdu „opozicije Jedan Od Petoro.
    A o dotičnom Bastaću već nedeljama ni reč. Kako to, posle pokušaja njegovog proklamiranja svecem, Robin Hudom, Isusom Hristom, Gandijem itd.? Dali ste sigurni, da se (još) bavite novinarstvom?

      1. Pa vas ima na svim medijima sa državnom frekvencijom non stop da se pravdate kako ste pošteni.Za vaše „poštenje“jako dobro znamo (kako naš narod kaže,fal’te me usta moja,poderaću vas).

        1. Gospodo iz Danasa, do sada ste jedino vi bili korektni. Culi smo svi Obradovica, kome je sve dostavljao podatke, (i opozicija je bila upoznata, pa i „hrabra“ gospodja) i niko nista nije preduzeo. Da ne pricam o tome da 20 dana niste ni znali da je covek u pritvoru. Pa kakva ste vi opozicija, ako nemate makar jednog insajdera iz Mupa, Bie, tuzilastva, suda. Tuzna. Kome je bio bitan (dok nije uhapsen) tamo neki radnik Krusika iz Valjeva. Da je iz kruga dvojke i da vas je poznavao, da je imao vezu da se prvo objavi u Srbiji, covek ne bi bio tamo gde je sada. Tako da vam je bolje da cutite, da na tudjem zalaganju ne ubirate politicke poene i da, ukoliko se uskoro ne urazumite, propali ste potpuno.

    1. Kao što se vaš predsednik (moj nije) Kalimero Minhauzen ne skida sa Pinka?
      Pa, kusajte malo vaš recept.
      Marinika shvati, ne smeš stati.

    2. Vi ste jedan nepismeni bot.Da li ste to naveli Salvadora(prva rec u vasem botovskom postu)?Bilo bi dobro da vas malo i opismene pre nego sto dobijete posao bota.

    3. Pa da, onaj uzbunjivač je jedan lopov i prevarant i odkud ovoj pravo da se na to poziva. E moj mamlaze!

    4. I ja sam to primetio,kao da je spremaju za nešto,kako god jednostavno previše nje,isto kao i Vučića!!!

    5. Ma što pitaš Danas, pitaj Đuku Bizona, Rističevića ili Atlagića, Martinovića ili Orlića ako hoćeš, „tačan“ odgovor? Idi bre, begaj!

      1. „Pitaj Đuku Bizona, Rističevića ili Atlagića, Martinovića ili Orlića“ . Jak sastav, fekalije u pokretu koje brane „Acu istinu“.

    6. Sasvim je razumljivo da je kriminalna banda drzavnog vrha, uzdrmana i u panici, ali je opravdano pitanje zbog cega si ti uznemiren/a, verovatno zbog skorog gubitka apanaze u vidu sendvica, poneku crvenu, gubitak izmisljenog radnog mesta, bezplatno vucaranje autobusima po zarobljenoj Srbiji? SNS-banda je opravdano u kosmaru, veliki je zalogaj a ti gde si tu?

    7. Svaki komentar je suvisan ….pitao bih vas koja je dioptrija vasa kojom gledate na sve ove pojave a da prijatno sa sendvicem

    8. A Đilas? Zaboravio si da pomeneš Đilasa i 500 miliona evra! Drži se uputstva. Uvek pomeni Đilasa i 500 miliona evra što je pokrao.

    9. Sećaš se Bastaća sa 13000 evra a nikako ti ne pada na pamet ona tetka iz Kanade sa sumom dovoljnom da se kupi stan. Bolje ti je da se ne javljaš i ne truješ životnu sredinu.

    10. Gosp.Bastac je predsednik opstine Stari grad , svaki dan na svom radnom mestu , dok mu je “ bivsi “ kum “ ispario “ .Da mene “ nedaj boze , kidnapuje , maltretira , muci satima pa me oslobode ja bih isao direktno u policiju a ne na Pink da “ lupetam “ pred sns ovcama koji “ gutaju “ sve bez masla ili vazelina

  4. Meni je ipak najsmešnija priča DrSline da je Slina Senior kupovao ispod cene samo robu druge klase!? Da li možete da zamislite minobacačku minu druge klase koja jzbog loše izrade eksplodira u minobacačkoj cevi, i ko je spreman to da kupi? Toliko sprdanje sa našom inteligancijom je zaista zastrašujuće…

    1. Pa to je prodavao pecarošima. Ne mislim na žvaku nego na minu. Ako pukne pukne biće love tj ribe, ako ne pukne nikom ništa dobio je u pola cene snaći će se on to već nekom drugome da dene.

  5. #Kata
    Da draga Kato , ako Srbiju predstavljati sa ovako viskoumnim komentarima podrške siguran sam da se razvija…ali u severnu koreje
    To što vi volite da budete podanik
    to samo govori koliko nemate ama baš nikakav razlog da živite život dostojan čoveka
    Ja želim slobodu govora i mišljenja i za to se vredi živeti
    KRIMINALCE U ZATVOR

    1. Halo dva Dejana, ti nešto reče:“Ja želim slobodu govora i mišljenja i za to se vredi živeti“, prvo slabo si tu izreku prepisao, a drugo zašto tako brutalno i bezočno zabranjuješ Kati da iznese svoje mišljenje, kada ti tako žestoko podržavaš slobodu govora, a mani se mišljenja. Pravopis u ruke.

  6. Sram ih bilo, diraju poštenu braću Vučić, sirotane bez igde ičega, osim ponekog miliona, ali šta je to.

  7. Samo zlonamerni nece da vide da Srbija izrasta u svetsku velesilu zahvaljujuci pozrtvovanom radu naseg Predsednika. Ovoj opoziciji nista ne valja: ni najveci lampioni za novogodisnje ukrasavanje, ni najkockastije kocke na Trgu Republike, ni najtanji asfalt kojim su asfaltirani koridori, ni velcina ranca Slininog tate koji je na ledjima nesebicno izvlacio granate iz Krusika ne bi li fabriku izvukao iz cabra. Strasno.

  8. Kato, gradjani u koje se ti svrstavas lice na zunzare u tegli? Mozda se ti malo razlikujes jer se pojavljujes na ovom sajtu, Ali najverovatnije kao botina a ne da se informises?

    1. Polako,čeka prvo da proveri gde je sve bila Maja Gojković, ,,oličenje,, poštenja i karaktera.

  9. Da N1 i Danas počnu da uplaćuju honorar Tepićki, žena se ubi pisajući za kolumnu naučna fantastika.

    1. Ti si naucni (medicinski) fenomen? Nosis glavu samo za sisanje i pranje? „naucna fantastika“!!!

    2. Kao vecina sns-obozavalaca, propustili ste neke casove gramatike i pravopisa srpskog jezika. Postali ste po tome prepoznatljivi po tome. …“Moze Mali da bude ministar i sa osnovnom skolom. Ne mora da ima doktorat!“…

  10. Uvaženoj gospođi Tepić pružam punu podršku za njen hrabri javni iskorak u borbi za bolje društvo. Mi iz sveta nauke odavno smo shvatili da postoje indicije veza domaće kompradorske elite sa poznatim trgovcima oružja, ovdašnjoj javnosti poznatim kao uglednim investitorima iz Emirata.
    Ne treba zaboraviti da su formalno pravno stvoreni uslovi za takvu međunarodnu saradnju i to od strane najvišeg zakonodavnog organa, da je donošenje zakona o toj saradnji podržala skoro cela parlamentarna opozicija (ukuljučujući DS), iako se zna da međudržavni ugovori imaju veću snagu čak i od Ustava. Neoliberalni diskurs računa na internalizaciju efekata korišćenja preostalih potencijala javne imovine, javnih dobara, ekskluzivne „dodele“ monopolskih prava, naravno sve na račun nas građana, bez obzira koju opciju podržavali.
    Recept za povlašćenu trgovinu privatnim firmama moćnika odavno je poznat našoj javnosti, međutim, bez socijalno prihvatljivog epiloga. Setimo se da je pre nekoliko godina obelodanjeno (preko Insajdera) da se kolubarski ugalj prodaje po povlašćenim cenama („internim“, koje su važile za internu prodaju između rudnika i termoelektrana) privatnim firmama i sada aktivnih političara, koje su oni potom prodavali svojim građanima po komercijalnim cenama. Kao društvo i građani imamo kratko pamćenje.

  11. Isto mi je palo na pamet David i Golijat,svaka cast. Bravo za ovu hrabru zenu koja prkosi zlu…Da ce Bog da istina i pravda stane na vrat ovoj mafijaskoj kamarili kao sto je David ubijenom Golijatu.

  12. Izgleda da su žene hrabrije od muškaraca. Mariniki svaka čast. Podržavamo njenu borbu da istina izađe na videlo. Inače, u svakoj evropskoj državi ministar bi momentalno morao da podnese ostavku da je na mestu Stefanovića.

  13. Ne spremno, videlo se juce kako je razgovarao sa novinarima.Nervozan,ne zna sta da kaze, a tek sto su se sns botovi zbunili, ne znaju sta da napisu. U principu najvecu pometnju su napravili botovi, jer su komentarisali samo naslove a ne suštinu. I samim tim njihovim komentarisanjem samo potvrdili celu aferu.

  14. „Zagorka Dolovac i dalje ćuti i svojim nečinjenjem saučestvuje u krivičnim delima“

    „Zagorka Dolovac i dalje ćuti i svojim nečinjenjem saučestvuje u krivičnim delima“

    „Zagorka Dolovac i dalje ćuti i svojim nečinjenjem saučestvuje u krivičnim delima“

    1. Ih, što si bre napao ženu?! Onsa samo gleda svoja posla i nikome ne želi zlo!
      Ali intervenisaće ona, sad će, samo što nije. Samo da negde nađe kičmu i lični integritet koje je negde zaturila kad je u ormanu pravila mesto za kutiju sa Legijom časti!

  15. Proveriti klijente Mirabanke, pojavice se veza Marinikinih navoda da se prako trgovine oruzjem pere novac projekta Belgrade Waterfront ❗❗❗

  16. Još nisam video predsednika nezavisno od stranke da nije pogurao nečije interese, ili ti prosto rečeno biznismeni lopovi za procenat.
    To je neki svetski trend posredovanja, legalan ili polulegalan.
    Može da mi se sviđa ili nesviđa ali politika i nepovoljni ustupci od strane Srbije za te velike investitore razumem i oni automatski nisu štetni jer roba vredi koliko kupac nudi, sve ostalo je nerealno ili maštanje.
    Pozdrav za predsednika i gospođu iz teksta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.