Teško do smene Vučića

Ni u Skupštini Srbije ni putem narodne inicijative opozicija ne može da razreši predsednika Srbije za kojeg kaže da krši Ustav

Ostavite komentar


  1. Opozicija je sama kriva sto su naprednjaci dugo na vlasti,samo ako se vratimo u proslost i setimo se ko je najveci krivac za njihov uspeh,Tadic je sve prevario i unistio opoziciju kada je raspisao vanredne parlamentarne izbore,od tada pocinje uzdizanje naprednjaka i slom demokratske stranke i opozicije.

    1. Slom ds je otkako su dosli sve prodali napunili svoje dzepove pre toga poslali sve srpske patriote u Hag zajedno sa dss lzapalili skupstinu prema tome svi dobro znamo da je sve ovo prava istina te akcija sablja Jankovic bio osam godina kao zastitnik vradjana i sta je uradio za srbe na Kosmetu Jeremić unistio rezoluciju 1244

    2. Kada neko uništi jednu stranku i nije velika šteta jer uvek ima druga stranka sa sličnim odnosno gotovo istim programom. Mnogo je veći problem kada neko uništi državu.

  2. Vlada vodi transparentnu i politiku, kojoj je prioritet razvoj Srbije. Opozicija je imala šansu,pokazali su i pokazaju da su sopstveni interesi u njihovoj politici prioritet, a narod prepoznaje prave vrednosti.

    1. A koj to narod, jel to onih 20% koje je sve skupa „opozicija“ dobila na izborima?

  3. Srbi žive u getu čoveka koji je obećao silama da će Srbija biti manja za 1/7 teritorije. On to radi ogavnim metodama. Biće zanimljivo videti kako će se završiti ovo fukarsko vreme.

  4. Ovde je tesko i metafizicki objasniti sta je DJB i drugi zeleo da postigne . Postojanje zbog sebe samih.

  5. Ne moze na ovaj nacin sakupljanjem peticije da smeni predsednika. Sasa Jankovic je neozbiljan politicar i krajnje politicki nepismen.

  6. To što opozicija nema jednu trećinu poslanika više govori o tome kakva je opozicija.

  7. Zašto smeniti predsednika koji radi za sve nas?! Daa ne kažem, umesto nas.

  8. „Hićete da Đilasa postavim za gradonačelnika a Jankovića za predsednika vlade“ se o njemu govori. On postavlja i smenjuje.

  9. „Опозиција“ овде и не жели да смени Вучића, он мора да одради незахвалан посао а то је признање Косова као државе. Он ће бити тај жртвени јарац јер је он сам прихватио тај незахвалан посао и нема повратка. И зато се сада нико не хвата за ону „чувену“ мотку! Узгред, ни Европа не жели неког другог да спрема за тај чин.

    1. Je l’ ima negde otvorena Knjiga zahvalnosti da mu se zahvalim što će se dobrovoljno žrtvovati za mene, tj. narod? Tu „žrtvu“ će Vučić dobro naplatiti. Ako neko misli od njega da pravi junaka, heroja i sl., taj se malo za…..! U pitanju je čist račun i interes. Podmetnuće taj i glavu i d..e za tu stvar. Obećao je, šta će…

  10. Прошле године је Вучић изабрана за председника а већ ове опозиција жели његову смену, смешно.

  11. Blago nama kada nam mamlazi izjednacavaju babe i zabe, kada firme za bakar i celik u kolapsu izjednacavamo sa tamo nekim diktatorskim zemljama u kojima se jos uvek jedu kucici i pacovi… Radi bolesne politike manijaka na vlasti, narod finansira dokazane gubitase koje su preuzeli zuti e da bi se velicali blesavi porivi umobolnog manijaka o kojekakvim putevima svile i zlatnog doba koje je Srbiju snaslo. Bolesno da bolesnije ne moze biti, a sto je najgore takva spodoba ima ogromnu podrsku krezubih kojih je mali milion … Pa nema sanse da ikada bude smenjen. Mocuge ce morati da rade…

  12. Ne treba opoziciji smena Vucica, vec novi mladi lideri, ali interesni politicari, poput Djilasa, ne zele da impruze priliku.

  13. Cak i da jedna trecina bude protiv Vucica, opet su dve trecine za, a demokratija podrazumeva vladavinu vecine.

    1. Demokratije nije bilo jer su glasovi ili zbog opstanka na radnom mestu ili plaćeni.

    2. 88 ruza za Predsednika…!!! Kad je vec Narod,postao manjina,sto svedoce brojke,slova,procenti…i dela…!!! Svi smo mi pomalo Vucic Aleksandar,najvisi srpski sin…

  14. Izgleda da samo neko čudo može da nas spasi dalje samovolje aktuelnog despota Aleksandra Vučića. Je l’ još važi ono: ko u čuda veruje, taj čuda i stvara!?

    1. U ovom slučaju se veruje u ono što je većina građana Srbije prošle godine rekla na izborima za predsednika. I dok je takav odnos snaga za i protiv, to mora da se poštuje.

  15. Nece moci ove noci… krenuli ste na Monteverest bez obreme i podrske.

  16. Opozicija je svoju šansu ima na izborima i sramno izgubila. Ali ništa nisu naučili!

  17. Pa kako mogu nekog da smene kad svi zajedno nemaju ni 5% podrske. Bili su izbori znamo kako su prosli.

  18. Narod je taj koji moze da trazi razresenje predsednika a po svemu sudeci to se nikad nece desiti a ne Bosko koji izigrava majmuna u skupstini.

  19. Drago mi je da se opozicija ponovo bavi marginalnim stvarima, a ne rezultatima.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.