Toma Fila (SPS): Žene su stub porodice i društva

Ostavite komentar


  1. Sandra Bozic, Draginja Vlk, Jelena Trivan, Maja Gojkovic, Tanja Miscevic, Ana Hrustanovic, Irena Vujovic, Suzana Grubjesic, Ksenija Milenkovic, Danica Draskovic…

  2. Neznam kome je ovaj lik pao na pamet I predložio ga za prvog čoveka Beograda,ali sam siguran da je to sramota i pomislite a kamoli izabrati.
    Naravno da se to neće ni ostvariti,ali jedno je zabrinjavajuće što se izbor ovih kompromitovanim ljudi pojavljuju na listama partija.To je degradiranje zemlje ako će glavnu reč da vode sovinisticki nastrojeni ljudi.Zato je u Srbiji tako kako jeste,na žalost naroda.A oni koji su zemlju spustili na najniži nivo od njenog postojanja su postali „biznismeni“citaj lopuze I kriminalci koji ne prezaju od ničega da bi ostvarili svoj cilj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.