Tomislav Nikolić na mitingu SNS-a: Izbori nisu odlazak u kladionicu, popravnog nema 1Foto: Nova.rs/Amir Hamzagić

Na večerašnjem predizbornom mitingu liste „Aleskanadar Vučić-Srbija ne sme da stane“ u Štark Areni u Beogradu, obratio se i osnivač i bivši lider ove stranke, kao i bivši predsednik Srbije, Tomislav Nikolić.

On je tom prilikom rekao kako izbori „nisu odlazak u kladionicu i kako nema popravnog“, te poželeo Vučiću „mnogo godina na čelu Srbije“.

„Došao sam da vas pohvalim za uspehe koje ste postigli predvođeni Vučićem, koga volim kao da je iz moje kuće. Samo ga i dalje slušajte, ne dozvolite da vas pokolebaju vaši i njegovi neprijatelji, ne sumnjajte u njega, zna više od drugih i radi više od njih, budite jedna porodica i poštujte svoj narod“, rekao je Nikolić okupljenima naprednjacima u Areni.

Nikolić je pozvao okupljene da izađu na predstojeće izbore, jer oni nisu, kako je naveo, odlazak u kladionicu.

https://www.danas.rs/vesti/politika/izbori-2023/sns-miting-arena-aleksandar-vucic-izbori/

„Izbori nisu odlazak u kladionicu. Ako vam ne prođe tiket, igraćete sledeće nedelje. Nemojte da se igrate, popravnog nema“, izjavio je on.

Nikolić je rekao i kako su naprednjaci „spasili Srbiju i podigli je sa kolena“.

„Dragi moji naprednjaci, želim vam pobedu“, izjavio je on.

Govoreći o opoziciji, Nikolić je naveo kako se oni međusobno dele na „jedne koji žele isključivo članstvo u Evropskoj uniji uz isključivanje Rusije i Kine, a drugi Rusiju i Kinu uz izbacivanje EU“.

„To je kao kada bi jedan tim imao samo napad ili samo odbranu“, ocenio je bivši predsednik Srbije.

„Predsedniče Vučiću, da bi deca Srbije imala miran san, želim Vam dobro zdravlje i mnogo godina na čelu Srbije“, rekao je na kraju govora Tomislav Nikolić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari