Trajković: Brisel gubi uticaj

Ostavite komentar


  1. Verovatno je oko Kosmeta sve vec bilo skockano u Njujorku, na sastanku AV i H.Tacija sa njihovim patronima. Medjutim, imenovanjem Dz. Boltona Tramp je „podavio macice“ , jer je smenio H.M.Mcmastera, koga su Sciptari vec bili „kupili“. Pretpostavljam da je u Briselu trebalo samo da se overi prekookeanski dil. Ali, sad je to otezano i zato su Sciptari(citaj B.Pacoli) dosli na spasonosnu ideju, da zaobidju Dz.Boltona, koji nije ljubitelj samoproglasene nezavisnosti Kosova, i dodju do Trampa licno. Poznato je da je izvesni turski anonimni biznismen, mozda cak i Bilal Erdogan, najstariji sin R.T.Erdogana, samo dve nedelje po izboru Trampa(2016. godine) ugostio njegovog sina Erika u Turskoj u lovu, gde je ovaj u nacionalnom parku ubio dva jelena. Isti taj Bilal Erdogan glavni je biznismen i GAZDA na Kosmetu, koji ce ubuduce biti vise korisceni „link“ ka D.Trampu od strane Sciptara. Situacija sa M.Djuricem i progonom gulenista samo je kapara za buduce lobiranje R.T.Erdogana. Nevolja je u tome sto Taciju u tom poslu pomazu i neki „nasi“. A to sto je B.Pacoli rasporedio H.Tacija za prijatelja R.T.Erdogana, a R.Haradinaja za prijatelja F.Gulena, to je cista pragmatika-da Sciptari zadrze prisustvo i ujednom i u drugom distributivnom lacu narkotika.Ostaje da se vidi, da li ce Bolton od 9.aprila kada preuzme duznost savetnika za nacionalnu bezbednost kreirati za ovaj prostor, a posebno za Kosmet novu politiku ili ce nadjacati privatni uticaj Trampove dece, kao sto je to bio slucaj Ivanke Tramp u odnosu na R.Tilersona, koji je na kraju morao da odustane, jer nije prihvatao da mu se Trampova mezimica mesa u posao. Sto se Srbije tice, bilo bi pogubno da u ovoj novoj prilici bude PASIVNA, nadajuci se da ce svoje interese sprovoditi preko neprijateljskog LOBIJA.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.