Trajković: Sporazum potpisan u Vašingtonu politički zemljotres za Vučića

Ostavite komentar


  1. Pa ova Rada Trajković je potpuno skrenula, prvo priča kako je sporazum iz Vašingtona Vučićevo samoubistvo a zatim da niko ne zna detalje tog istog sporazuma.

  2. GdjoTRAJKOVIC ZASTO STE CUTALI I NISTE ZAHTEVALI DA PREDSEDNIK VUCIC INSISTIRA NA FORMIRANJU SRPSKIH ZAJEDNICA,SLOBODI KRETANJA,VEC JE DALJE PREGOVORE USLOVLJAVAO “ SKIDANJEM TAKSI NA ROBU IZ SRBIJE“?

  3. Tužno je da kao konvertit ne rabite logiku nego na copy paste.Šta će Kina štetiti ? 5 g mreža ?Država koja drži svet u šaci ? kojoj se smeši izgradnja kanala Morava Vardar Egej, o čemu vi gospo draga pričate ? Napadi na Vučića preko budalaštna su plus njemu, Vi zvučite kao kad ex prezidente Tadić priča o nekakvoj udruženoj opoziciji ?! Zar je zaista ova zemlja spala na to da Borko Stefanović Vuk Jeremić i par drugara sa Marinikom je sav arsenal napada na Vučića i njegov kartel ?Onda je on spokojna do Nirvane.

  4. Nema od te seizmicke nauke…NISTA…! Presipanje iz supljeg u prazno , je nasa tradicionalna vestina…!!

  5. Gospođa Rada je govorila da će neko u Vašingtonu potpisati
    nezavisnost Kosova.
    I ovo je bla,bla,jedne islužene političarke.
    Intervju radi ličnog interesa ( Da li se intervjui plaćaju ?)

  6. Rada Trajković je uporno svakodnevno govorila da će Aleksandar Vučić u Vašingtonu potpisati nezavisnost Kosova. Njena politika bla, je još jednom doživela potpuno krah.

  7. Kako Trajkovića može da zna nešto o sporazumu i kako da se pomogne ljudima na Kosovu i Metohiji kad je ona brže bolje pobegla za Beograd odakle operiše po nalogu svojih Albanskih šefova? Pa nikako.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.