Trajković: Vučić je zaokružio kosovsku državnost

Ostavite komentar


  1. A sta znaci „proglasenje vojske Kosova za paravojnu formaciju“. Odgovor je nista. Srbija podvuce no ne sme da udje na Kosovo sa vojskom ili policijom i to je tacka. Svi manipulisu, ne samo Vucic.

  2. Ko nije shvatio da je Kosovo otišlo Kumanovskim sporazumom , jer nije bilo alternative onda živi u snu. Zato Rada bolje da se preseli ovde i da se okrene sebi , a ne da ide po televizijama i dosoljeva srpske , pa i svoju ranu da se Kosovo može spasiti.

    1. Ne može se preseliti „Ovde“ jer je svoja dva ogromna stana u Sarajevskoj izdala za velike pare.

    2. Србија по Кумановском споразуму и резолуцији 1244 има право да пошаље 1000 војника на Косово и план за то је био разрађен у генералштабу пре петнаестак година. Међутим, председници Србије то нису желели.

      1. Pročitaj šta piše u tom sporazumu, može da uđe al ako nam NATO dozvili/pozove ukoliko on proceni da je to potrebno. Znači nikad.

    3. Pogresno zboris. Kosovo trenutno ne mozemo spasiti i vratiti pod okrilje Srbije. Zato mozemo i u glavama i papirima voditi ga kao nase kao sto i jeste i cekati povoljniju kljimmu i vratti ga nazad .Svima jasni staviti do znjanja da su ga silom oteli i da ce se silo vratiti kada bude vreme . Sada nije vreme za to i treba prekinuti svaku aktivnost oko Kosova.

  3. U pravu ste gospodjo Trajkovic od prvog slova do tacke na kraju poslednje recenice. Opozicija u Srbiji ima obavezu da prepise zadatke iz vaseg teksta i da vam plati autorski honorar i tantijeme.

  4. Vuk Jeremić ima sigurno tačnu informaciju.
    Vučić ga nije demantovao!!!

    Šta je ovo, Vučiću???????????

  5. ne mogu da verujem navodima R. Trajković i V. Jeremić. Ako je to zaista istina ……

  6. Ako su i njega arnauti navukli i namagarcili da sa njima potpisuje bilo kakav dogovor onda je dokazao da je obican glupak i nepoznavalac albanskog mentaliteta, kao sto je i vecina ovog naroda, kome se uvek moze prodati „rog za svecu“. Verovati u albansku rec, ili potpis, moze samo notorna budala.

  7. dakle?opet ne postowanje ustawa…..al zato skace minimalac mza 7 dindzi po satu od nove godine….ziveo vucic i svetska revolucija ,ziveli naprednjaci i NJEGOVA rezolucija..

  8. Dok mi ne naucimo da je otac Kosovske drzavnosti Slobodan Milosevic ( a delom i Zoran Djindjic) slaba vajda od Srbije.

    1. Nista vi ne znate i ne shvatate a takvih je, nazalost, najvise medju Srbima. I otac i majka kosovske drzavnosti su Albanci a, kao pogonsko „gorivo“, koje im je davalo snagu da u tome istraju je neverovatna i patoloska mrznja prema Srbima i Srbiji, koju debilizirano i zombirano stanovnistvo Srbije nije primecivalo i shvatalo, kao sto i vi nemate pojma o onome sto diskutujete vec navodite priglupe klisee, koji su potekli iz redova tog najglupljeg dela gradjana Srbije. Krivi Milosevic i Djindjic, sto znaci da su Albanci „nevini“, zar ne?

  9. Meni Kosovo ne treba. Kome treba neka ga uzme. Ja hoću da Srbija prestane da koristi Kosovo kao politički leverage I da se fokusira na bitne stvari, i da konačno uđemo u EU …. Aman više… Svi igraju pametno, znaju da sagnu glavu, da nekada nešto u izgube. A mi ceo život nešto branimo a izgubimo više nego kada ne bismo branili.to je ljudi moji suludo. Ili dajte Kosovo i povećajte standard, ili ja odoh odavde. A vi se porađajte sa Kosovom do sudnjeg dana. Patriote. Iks de

  10. Rado moram da ti priznam ako ovako nastavis orden od Tačija ti neće izmaći.Svi smo uz tebe…samo napred…i sestro ne stedi pravoslavlje…da ti ne izbegne karta za pakao…

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.