Tri „izjave ljubavi“ Srbiji iz Moskve i šta se iza njih krije?

Ostavite komentar


  1. Nasa je nesreca sto u mnogim presudnim istorijskim dogadjajima na celu drzave imamo nezrele i nedostojne licnosti, slabog karaktera i morala. Vucic je neodlucan covek, povodljiv i uplasen, ko bajagi pred narodom glumi cvrstinu i nepokolebljivost. Lepo su ga procenili Rusi, secam se kako su mu onom prilikom pokazivali psa koji je uprkos tome sto je potopljen uspesno disao. Evo stiglo je i to stanje na dnevni red ali videcemo da li ce uspeti da ovaj nas cane prodise.

  2. Mitovi i legende na „delu“! Nedostaje samo Kosovo iz ovih „priča“. Rusi, samo dalje od Balkana!

  3. Meko srce „braće“ Rusa. Sažaljevaju Srbe, a ubijaju Ukrajince! Kakvo licemerje! I sve će to Srbi progutati.

  4. Samo neka teška budala ili mazohista od državnika može priželjkivati da bude član takvog društva (EU) i izvrši nacionalno i državno samoubistvo.

    – Dragoš Kalajić,intervju 15.02.2006.

  5. 45 % Срба каже НЕ у еу. Шта вам није јасно?

  6. Da se narod pita, nemoze ni Vucic ni vlada da odlucuje u ime celog naroda , dao sam glas ali sankcije ne dam !!!

  7. Ruska politika je pokvarena, široku masu našeg naroda je indoktrinisala njihova služba na najperfidniji način. Manjak političke inteligencije našeg naroda je plodno tlo za prihvatanje predstave o ruskom bratstvu i raznih laži, naravno sve čisto u korist interesa Putinovog režima. Nažalost i politika naše vlasti je doprinela tome, zarad ličnog interesa predsednika i što duže vladavine njega samog i organizacija bliskih njemu.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.