Tribina ProGlasa danas u Kosovskoj Mitrovici 1ProGlas u KJragujevcu/ Foto Z. S. M /Danas

Tribina „Potpiši i podrži ProGlas“ biće održana na Kosovu i Metohiji, u nedelju od 11 časova. Pokretači inicijative će, na poziv građana, posetiti Kosovsku Mitrovicu, a tribina će biti održana u prostorijama NVO Aktiv (Kralja Petra I 183a), saopšteno je iz te organizacije, a prenosi N1.

Kako se navodi, građanima će se obratiti dr Miodrag Jovanović, profesor Univerziteta u Beogradu, pisac i izdavač Gojko Božović, kao i Milica Andrić Rakić, programska menadžerka Nove društvene inicijative. Moderatorka tribine biće novinarka Ana Marija Ivković.

ProGlas nastavlja da se širi Srbijom, a dan pre Kosovske Mitrovice, pokretači inicijative posetiće Vranje i Leskovac“, dodaje se u saopštenju.

Iza inicijative ProGlas stali su Ljubomir Simović, prof. dr Vladimir Kostić, prof. dr Ivanka Popović, Miodrag Majić, prof. dr Miodrag Jovanović, Dragan Bjelogrlić, prof. dr Vladica Cvetković, Svetlana Bojković, Gojko Božović, Srdan Golubović, Biljana Stepanović, prof. dr Filip Ejdus, prof. dr Tamara Džamonja Ignjatović, i Petar Peca Popović.

Inicijativu je do sada potpisalo više od 160.000 građana. Svako može potpisati inicijativu na: proglas.co.rs

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari