Trifunović: Ako opozicionari budu na kamionima, ja ću na ulicu

Branislav Trifunović, poznati glumac i neformalni vođa okupljanja, za Danas

Ostavite komentar


  1. Branislave,
    Neshvatljivo da se dozvolilo da opozicija koja je dibiduz satanizovana javno govori svojatajući proteste,čak podnosi nekakve panflete koje bi trebao narod opet da podpisuje sa kriminalizovanom opozicijom.
    Pa majko moja zar u ovim protestima fizički ne učestvuje dovoljan broj umnih i neukaljanih ljudi,koji će se jednog dana suprostavizti na demokratskim izborima sadašnjoj vlasti, Moj predlog je da „protest“ radi svoj deo posla ne obazirući se na opoziciju ,i sve tako do određenog momenta kada će se jasno iskristalisati ko zaslužuje da ponese barjak za novi način vođenja ove zemlje.
    Hvala na prostoru.

    1. Delimično ste u pravu, jer danas po Srbiji uglavnom šetaju građani koji su van stranaka , ali ima i građani koji su članovi starnaka.
      Zato je najbolje da se izradi ZAJEDNIČKA PLATFORMA za nastup na sledećim izborima i zajednička raspodela glasova ( 1/4 građanski vanstranački blok; 1/4 stranke levice, 1/4 stranke centra i 1/4 stranke desnice),
      a nakon 2 godine NOVI izbori i nove koalicije !!

  2. Bravo za Branislava i Sergeja ,
    Odzvanja Srbijom istina posle mnogo godina laži kleveta, svaka njihova izgovorena pogađa u metu,
    Bravo momci hrabri i čestiti, znam da Vam nije lako, svakog poštenog koji se usudi da se suprostavi provlače kroz blato.
    Dosta više laži svuda i na svim nivoima.
    Hoćemo prosvećene institucije i pravnu drzavu koja će biti u službi građana.
    Savest mi ne dozvoljava da cutim i trpim teror neznalica i klimoglavaca
    Bravo još jednom, jos samo malo treba da „pretegnemo“…

  3. zasto se nepise o tome kako smo se zadusili za 7 godina 9 milijardi evra kako stoji na zvanicnom sajtu
    republike srbije,zasto se pise samo o dugu kao procentu BDP a skriva se da se on povecao preko 50%
    kako to da je dug beograda 2012 bio 400 milona a ne preko milijardu,
    kako to da vesic sme da bude na vlasti u beogradu kad je unisto kosarkaski i
    fudbalski klub crvena zvezda pa se hvali kako je on doveo putina na marakanu
    a zvezda se u njegovo vreme zaduzila 30 miliona evra.
    nije problem sto je pitanje o kosovu premesteno iz UN u evropsku uniju
    zato sto je to moralo da bude premesteno
    jer ne mozete u UN da pregovarate o necemu sto se ne vodi kao statusno pitanje a
    i dalje se u UN vodi pitanje o statusu kosova,
    nije odluka medjunarodnog suda zvanicna nego savetodavna odluka
    sto se ne prica o tome kako je na kosovu milanu radoicicu pronadjen kokain u stanu
    zasto je juce na pinku receno kako je zena koju je haradinaj postavio za ministra clanica SZS
    zar nije sinisa mali vodio privatizacije u srbiji i da su se preko 20 spornih privatizacije desile
    u vreme kostunice i dinkica a ne demokratske stranke
    zasto se ne kaze da je kosovo proglasilo nezavisnost kad je premijer bio kostunica
    Trazite uvodjenje kazne za krivicno delo obmane

    1. Samo jedan mali dodatak.
      Kosovo je izgubljeno kapitulacijom. Tadašnja vlast je i sada na vlasti sa izuzetkom SM koga bi trebalo prekopati i odneti u Crnu Goru..

    1. Malo morgen.
      Da 2000-te nije bilo Veljine starnačke organizacije ,
      5.Oktobar ne bi uspeo !

  4. Narod koji je prišao Vučiću uradio je to iz očiglednih razloga- niko ne želi da da šansu istoriji koja nas je sve umalo sahranila! A i ti si živeo u tom periodu pa je čudno da tako obrazovan čovek može na to da pomisli!

    1. Narod koji je prisao Vucicu je blesav narod. Brojke te apsolutno demantuju i jasno je ko dan da ce ova vlast sahraniti Srbiju.

    2. “Žuti” nas “umalo” upropastili… i slične glupave mantre. Statistika nepobitno dokazuje da se Srbija najbrže razvijala između 2001 i 2008 (6%), da su Plate i penzije koliko-toliko normalizovane, da se benzin kupovao na pumpama i Dr. Imajući u vidu destruktivnu, pljačkaško-kriminalnu politiku SPS i Radikala tokom 90-ih, je bilo dzinovsko postignuće, sve drugo je zaglupljujuća radikalska dreka

    3. …bio srecniji da pamtis malo duze i malo bolje. Tako je i sa narodom koji je prisao Vucicu. I on to dobro zna i nastavlja da truje i zaglupljuje taj narod.

  5. Odmah objaviti imena kandidata za poslanike,ministre,i ostalih važnih funkcija u vojdci i policiji.Kandidat treba da su nestranačke,stručne…
    ličnosti.Tehničku logistiku ako ne dodje do bojkota izbora poveriti opozicionim strankama.

  6. Samo da na kraju ne bude onako, kako nam se putem crne slutnje mota po glavama: na kraju ima da se posvađaju međusobno, zbog vlastite sujete i zlonamernosti, šetnja će polako prestati a onaj će opet slatko da se smeje.

    1. Baš tako, ali ne mogu glumci sami, moramo svi! U ovoj zemlji oni su najnapredniji deo društva, uspeli su da smene upravnike pozorišta, smeniće i AV, Bože zdravlja! Hvala GLUMCIMA!!!

  7. Opozicija bi imala podršku građana kada bi je predvodila nova lica. Lica bez mrlje u političkoj biografiji. Obrazovana. Neokaljana aferama. Ali takvih lica nema već gledamo ona ista lica koja su nas lagala i mazala nakon petog oktobra. Lica kojima niko normalan više ne veruje.

  8. Učio je od „najboljih“ učitelja iz 90-ih !!! 1999. godine pokupili su me sa doručka u mojem domu da bi branio Kosovo, koje su samo 3 meseca kasnije bez pardona prodali. A ja i mnogi drugi koji smo tada drugačije razmišljali o „vođi i saradnicima“ postali smo petokolonaši i izdajnici najgore vrste. Moj brat je jedva izvukao živu glavu sa Košara braneći Srbiju a posle su ga kao poslednjeg „teroristu“ hapsili i tukli jer nije voleo „vođu“ !!!
    A „mali od posade“ tom „vođi“ bili su ovaj sadašnji „veliki vođa“ i “ nindža kofernjača“.(namerno pišem mala slova jer su to mali ljudi !!!)
    Tako da mi uopšte nije jasno čuđenje Trifunovića ! I još nešto , vidim da je Sergej Trifunović spomenuo uvođenje kaznene politike za neizlazak na izbore. Slažem se sa njim i voleo bih da vidim ponašanje svih političara ako dođu u situaciju da bude više nevažećih nego važećih listića.

  9. Covek je sam rekao da je bio beli listic,i to dalje radi.Ne treba da vise daje izjave,pocinje da lici na Belog.

  10. Vrlo stetne izjave.Gadim se Vucica ,a jos vise opozicije.I sta sad,osnovace Gradjanski front,ili ti novi pokret Beli.razvuci glasove i jedno veliko nista.

  11. Samo da vas upoznam sa trenutnom situacijom. Vrhovni vodja je drakonski povecao sve moguće kontrole u svim javnim ustanovama – sveti se protestantima. A svi koji su presli u sns to su ucinili iskljucivo zbog svojih gladnih pozadina al zaboravljaju da sve se vrati.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.