U Berlinu nervoza zbog toga šta će Tramp reći o sporazumu Srbije i Kosova

Sagovornici Danasa o najavi predsednika Srbije da bi na predstojećem sastanku sa kosovskim premijerom u Vašingtonu mogao da prisustvuje i Donald Tramp

Ostavite komentar


  1. mislim da Sonja Biserko greši i da su teški nacionalisti fleksibilni kada imaju ponudu koja im otvara fiokice kaže:

    Članovi SNSa, službenici javne uprave, javnog sektora, javnih preduzeća i pravosuđa će prihvatiti svaki Vučićev potez, ukoliko ne ugrožava sigurnost njihovih radnih mesta.
    Šta god AV bude ugovorio, sve će biti ispoštovano, naročito ako mogu još po jednog člana familije da naguraju na javni kazan.

    1. Da to vazi samo pod uslovom da zauvek ostane na vlasti . Ali to je ipak Malo verovatno da se desi. Sto ukratko znaci polagace racune za sve sto je radio I planira da radi I on to veoma dobro zna

      1. Znači kad vi dođete tek tad od EU integracija neće biti ništa. To vam verujem.

  2. Citat:Vučić je naveo i da je Srbija 1999. godine potpisala „delimičnu kapitulaciju“ .
    Komentar: 1999 bila je BEZUSLOVNA KAPITULACIJA OSTATKS SFRJ. U to vreme, u 1999 godine drzava sa imrnom Srbija nije bilo u zemaljskoj kugli. To imamo tek 2006-te. To Vucic treba da zna, inace ne zasluzuje funkciju koja obavlja.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.