U SZS sada ne razmišljaju o preispitivanju bojkota

Hoće li članice bloka koji ne učestvuje na izborima razmotriti ovu odluku

Ostavite komentar


  1. To nije upitna vest, oni ne umeju da sami sebe preispitaju, nisu sposobni za tako nesto. Pokazali su sta znaju dok su bili na vlasti. Danas su samo spremni da vode besramne igre obmane i laznih prica i gluposti.

    1. Ocigledno je da je Julija ili clanica SNS-a ili ludo zaljubljena u navedenu stranku a ja bih joj preporucio da pod hitno poseti opticara ili ako misli da dobro vidi onda neka potrazi medicinsku pomoc posto je ocigledno da ne shvata da je Srbija sve drugo osim uredjena pravna drzava.Ne gotivim ni opoziciju ni poziciju ali mi ne treba niti opticar da vidim, niti medicinska pomoc da shvatim, da zivimo u drzavi u kojoj jedan covek odlucuje o svemu u kojoj institucije gotovo ne postoje.Shvatam da je Srbija zemlja u kojoj su mediji sa nacionalnom frekvencijom naklonjeni jednom coveku i da u njima uglavnom dobijaju prostor priuceni analiticari i umisljeni novinari i svi redom u horu pevaju odu i velicaju samo jednog coveka, umesto da budu mediji koji ce realno obavestavati gradjane Srbije a nikako naklonjeni svevisnjem ,jasno je svima koji pametno razmisljaju kom, i strankama koje su formirale vladu.U svim zemljama i u ovoj vanrednoj situaciji SKUPSTINA zaseda i donosi odluke dok je u Srbiji ona ukinuta i sve je u nadleznosti samo jednog coveka,naseg svevisnjeg , pa nema razloga da ista postoji,treba je ukinuti. Covek je stalno u predizbornoj kampanji to vesto cini i uziva da ovaj narod drzi u strahu u ovoj vanrednoj situaciji i koji je odlucio da se svim punoletnim gradjanima dodeli 100 evra i gle cuda tek posle prestanka vanrednog stanja posle kojih, gle slucajnosti ,slede predizborna kampanja i izbori.Pametnom je jasno zasto ce se dodeliti ??????????? 100 evra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Obradovic je Vucic iz mladjih dana a Jeremic Daca-koferce iz slicnih dana.
    Obojicu karakterise zelja za vlascu a sve u ime rodoljublja i patriotizma.
    Sa ovakvima Vucic nece imati problema, izasli ovi, ili ne izasli na izbore.

  3. SZS pokazali su šta znaju dok su bili na vlasti doduše pod drugim imenom, ali kako se kaže vuk dalku menja, ali čud nikada. Danas su samo spremni da vode besramne igre obmane i lažnih priča i gluposti, kako bi se dočepali vlasti bez izbora, ali ta im se želja neće ostvariti jer ih narod neće niti želi.

    1. Pošto nikada na izborima neće dobiti vlast. Onda na silu tehnička vlada. I onda ovi šljamovi na vlast da dodaju. Malo sutra.

      1. Ako oslobodite medije i Rističević će pobediti Vučića. Ovi lopovi stalno kriju da slobode medija još nema u Srbiji. Gde je istina i obraz? Bede jadne…
        P.Sajdžo 2020

  4. Svim političarima koj sede u skupštini smanjiti platu 50% zbog neblagovremenog reagovanja i kršenja zakona i to narednih 6 meseci

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.